It's Thanksgiving time and Blair is offended when her Mom's new man hijacks her Thanksgiving traditions. Lily attempts to fix Jenny and Rufus's frail bond. Eric discovers a secret on Bart.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Odcinek bez CB to nudny odcinek i chociaż podobały mi się np. sceny CVN to i tak to nie było to... plus na pewno jakaś drama wyjdzie z tego, że Vanessa zabrała list Nate'a do Jenny. I ja naprawdę nadal nie mogę zrozumieć jak Nate mógł coś w ogóle to Little J poczuć. FUJ.
A i sceny ostatnie w domu Humphreyów (xD) były całkiem najs, szczególnie, że była Lily i Erik
a ja bardzo lubię Jenny to świetna dziewczyna z wielką pasją i talentem jej nowy styl to po prostu ekstrawagancja buntowniczki, normalne u takich małolat ale jest godna podziwu za konsekwencję i radzenie sobie w dorosłym świecie mody
Serena okropną miała tą sukienkę...brzydkie i za krótkie.
- Jenny w końcu poszła po rozum do głowy, ale i tak mnie wkurzała. Szczególnie jak powiedziała Lily: You don't know what he's been like czy coś w tym stylu...niewdzięczny bachor. No i co ona myślała, że rodzice nie zostaną poinformowani o tym, że chce się wyemancypować? lol - Aaron/S - nuda. I sztucznie razem wyglądają...za dużo sztucznych uśmiechów i too much awkward moments...i jeszcze zrobiła z Dana idiotę. - Nate - on jest gorszy niż Lucas Scott. najpierw kocha jedną a potem drugą...dwa odcinki temu zwisało mu to, że zranił Vanessę a teraz jest all into her? Co za nudny i głupi wątek... - Vanessa - list bym pewnie też przeczytała, nie widzę w tym nic aż tak tragicznego, a napewno nie jest to jakieś ciężkie przestępstwo. Ale jej tekst do Jenny o tym, że facet nie stanie na drodze ich przyjaźni...to już było sztuczne i dwulicowe... - Rufus/Lily. - Blair/Dorota - najlepsze sceny! Normalnie są moim nowym (aczkowliek platonicznym) shippem. A dzwonek na Eleanor...Slave 4 you. - Blair nareszcie miała fajne sceny z rodziną. - Lily była w zakładzie psychiatrycznym? no cóż - Family hug Humphrey'ów był fajny. I can't breathe. Good! No i Jenny w końcu normalnie wyglądała. - Lily nazywająca Erica E...trochę dziwne. - Nate i jego sytuacja rodzinna...trochę to tak po łebkach potraktowali, ale może i dobrze. Chace mnie 1. raz przekonał w swojej grze w tej ostantiej scenie z ojcem. - NC united! - N/C/V...a powinno być N/C/B...non judging breakfast club!
n.u.d.a. ale jestem ostatnio wybredny, NIC mi się nie podoba, dosłownie żaden odcinek żadnego serialu. wracając... wogóle mi się ten odcinek nie podobał. A/S - to jest okropne, obleśne i wogóle blee. Nie pasują do siebie, ni ch** do... B/C/E - nudne. Wogóle mi sie to nie podoba jakoś. Za to Dorota jest świetna, od początku ją lubiłem. Jenny bez makijażu wyglądała amazing poprostu! No zawsze tak powinna być uczesana, ubrana itp. Vanessa na minus, wogóle jej nie lubie, jest blee. Dan jak to Dan nic u niego ciekawego sie nie dzieje. Bart z tymi aktami trochę za daleko się posunął, ale to ciekawy wątek. Fajne mają to święto Dziękczynienia.
Hehe, odcinek dobry, świąteczny i w ogóle N/C friendship again! i bardzo się z tego cieszę. Jeśli chodzi o Howarda, to w sumie dobrze, że oddał się w ręce FBI, przynajmniej zachował się jak mężczyzna a nie jak tchórz. Bart inwigilatorem? hihi, na każdego ma teczki Sceny w domu u R/D/J były genialne i bdb, że byli tam Lily i Erick
Btw, dzwonek Blair na Eleanor RLZ!
damn you smell good like home and you make a exellent coffee.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p