2x11 Frenzy
Post edytowany: dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo.
Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
2009
Poza tym wiemy dużo więcej o menadach - bardzo ciekawa sprawa... 

Tara kompletnie straciła rozum, tak jak jej matka. Lafayette nowym Karlem - dobrze, że go nie zabiła. I jego sny.
Dobra scena z Ericiem w koszulce matki Tary 
Świetna scena w Fangtasii z udziałem Pam, Erica i dzieci Arlene. 
Genialny tekst o Samie i kurze.

haha 

D LOL
Poza tym już na samym początku Sook była zainteresowana osobą Billa, a Eric od początku jej nie specjalnie interesował
Na pewno nie jest to para "jak z obrazka", ale mogło być gorzej
Sophie-Ann jednak lepsza
Te jej rozmowy z Billem, opalanie, rozważania i ten język. Najlepszy test to oczywiście ten o Eryku i Billu: You two really should just fuck each other and get it over with. I could watch
Chcę jej więcej
I jeszcze mnie ciekawi skąd ona tyle wie o tym co dzieje się w miasteczku, o Sooki i menadach. I czy Hadley też ma jakieś specjalne umiejętności.
Teksty o kieszonkowych ludzikach świetne
I jak im pokazał kły
A że lata to nie wierzę, jak dla mnie to on tylko tak skaczę. Wymiana zdań na mostu z Billem przed posiadłością królowej też dobra. Ceiawe czy pośieca się tak żeby zaiponowac Sook. I co mu powie królowa bo jestem pewna że coś więcej niż Billowi.
Jason jak zwykle kilka razy zabłysnął o Biblii i Armagedonie, a potem wpadł na drzewo
Ich rajd na komisariat też był świetny
I oczywiście przygotowania przed inwazją na Maryann - "to wciąż amerykanie" czy jedzenia batoników 
Odcinane palce jako prezent, facet siedzący w umywalce, inny przymierzający sukienki i do tego rozróba na górze. I co to za jajo?! Po co im gniazdo?
a więc kule nie szkodzą menadzie. Ciekawe jak się jej pozbędą.
Ulubiony serial:
Black Books, VeronicaMars

Chris napisał(a):Eric lata, zdecydowanie. Mały spoiler odnośnie książki.Spoiler:
A skąd Królowa wie o menadach, Sookie itp.? W końcu jest Królową. Widziałeś przecież jak Bill jej ulegał, nie mógł wyjść. Myśle, że ma dużą władzę i po prostu może kogoś wysyłać by dostarczył jej jakieś informacje. To tak IMO, może coś jeszcze dopowiedzą w finale/3 sezonie.
Pobierz plik w całości
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
|
warplanes Zamówienia 24/7. winning online game World of Tanks — MMO. forum-wowp.pl |