Popularne wątki w tym miesiącu Kategoria Odwiedzin
Wyniki ankiety - seriale do działu TOP5 TOP5
Seriale, które nie powinny zostać skasowane Forum ogólne
Torba na rakiety tenisowe O nas, inne & off-topic, Off-topic 174
Badania szorstkości powierzchni O nas, inne & off-topic, Off-topic 164
Jaki materac polecicie? O nas, inne & off-topic, Off-topic 156
Rekuperacja w nowym domu O nas, inne & off-topic, Off-topic 155

2x11 - Chuck vs. Santa Claus » Zakończone Seriale » Chuck • seriale forumtv.pl

<<

Czesiek_PL

Ekspert

Ulubiony serial:
SoA, Community, Buffy

Postdodano 1 gru 2008, o 16:46

2x11 - Chuck vs. Santa Claus

Spoiler:

Spoiler:

Premiera - 15 grudnia 2008

Zdjęcia:
http://2.bp.blogspot.com/_RrObyQ3XzcY/S ... s00001.jpg
http://3.bp.blogspot.com/_RrObyQ3XzcY/S ... s00003.jpg
http://3.bp.blogspot.com/_RrObyQ3XzcY/S ... s00005.jpg
http://4.bp.blogspot.com/_RrObyQ3XzcY/S ... s00004.jpg
http://1.bp.blogspot.com/_RrObyQ3XzcY/S ... s00007.jpg
http://4.bp.blogspot.com/_RrObyQ3XzcY/S ... s00006.jpg
http://1.bp.blogspot.com/_RrObyQ3XzcY/S ... s00002.jpg
<<

Lucas Scott

Uploader

Postdodano 16 gru 2008, o 21:58

Re: 2x11 - Chuck vs. Santa Claus (spoiler)

odcinek bdb. Sarah z miłości do Chucka i jego rodziny zabiła agenta folcrum... :) Wogóle Chuck podarował jej jakiś wisiorek od matki i się dość przejęła... :) Odcinek zaskoczył z początku, a potem zszokował :)
<<

Arrow

Ekspert

Ulubiony serial:
Battlestar Galactica

Postdodano 16 gru 2008, o 23:33

No odcinek długo był tak jakby o niczym. Nic się nie działo, ale było trochę dobrych scen
Tego, że Sarah zabije tego agenta z fulcrum przed odcinkiem bym się nie spodziewał, ale jak tylko Sarah zdobyła boń to było pewne, że go zastrzeli by chronić Chucka. Ciekawe co dalej z Chuckiem i Sarah, w końcu Chuck zadowolony nie był po tym co zobaczył :P
biedny Casey, oberwało mu się w palca :D
My entire goal in life is to outlive my brother, inherit the family fortune, put all my sisters out on the street and live as frivolously as possible, have numerous wives, thousands of illegitimate children and die completely alone and leave every cent to a parrot named Polly
<<

Lucas Scott

Uploader

Postdodano 17 gru 2008, o 17:09

Arrow napisał(a):biedny Casey, oberwało mu się w palca :D

No, ale on jest genialny w każdym odcinku z tym groźnym wyrazem twarzy i wogóle :) Jaki prezent sobie zrobił ta broń i się cieszył, że użyje jej, a te Pani Generał aż się zdziwiła jaka mina :D :D :D

Arrow napisał(a):No odcinek długo był tak jakby o niczym. Nic się nie działo, ale było trochę dobrych scen
Tego, że Sarah zabije tego agenta z fulcrum przed odcinkiem bym się nie spodziewał, ale jak tylko Sarah zdobyła boń to było pewne, że go zastrzeli by chronić Chucka. Ciekawe co dalej z Chuckiem i Sarah, w końcu Chuck zadowolony nie był po tym co zobaczył

No mnie też zdziwiło to zachowanie tego gościa. Wogóle patrzymy na wiadomości, a tu nagle wjeżdża ten sam wuz w Buymore Potem to jego zachowywanie i wogóle, ale potem się rozwinęło i nieoczekiwany obrót akcji, genialna scena jak Lester biegnie z tą laską czegoś i nagle dostaje nieźle z obrotu

Co do Sarahy to już jak ten typ zaczął gadać o tym, że wszyscy będą ścigać Chucka to wiedziałem, że Sarah go zabije z dwóch powodów. Po pierwsze, że jeśli by tego nie zrobiła to mieli by z Caseym dużo roboty w ochronie Chucka,a po drugie zakochana w nim jest na swój sposób wole rodzinka Chucka jest też jakby jej rodziną....
Ostatnio edytowano 17 gru 2008, o 17:14 przez Lucas Scott, łącznie edytowano 1 raz
<<

AndrevMMA

Użytkownik

Postdodano 18 gru 2008, o 16:34

Fajny odcinek.

Ten serial mi najbardziej podpasował z ogladanych tegoroczną jesienia. Fajne połaczenie roznych gatunków.

Ale cisnienie na nastepny odcinek ! :D
<<

Czesiek_PL

Ekspert

Ulubiony serial:
SoA, Community, Buffy

Postdodano 20 gru 2008, o 01:05

Kolejny dobry odcinek Chucka i to jeszcze ze świątecznym klimatem - Morgan i reszta ekipy z Buy More w strojach elfów(szkoda że nie Casey;) a Big Mick jako Santa Claus xD Casey w tym odcinku był świetny, na początku jak mówił o swoim prezencie gwiazdkowym, stracił palca i jeszcze(moje ulubione) pociął sobie palce papierem do pakowania prezentów xD Początek dla mnie był ok, bez przebłysków i Fulcrum, a potem zaskoczenie że negocjator jest agentem to było niespodziewane. Tak jak Anna i Lester xD Morgan się załamał tak jak Chuck po tym co Sarah zrobiła. Szkoda że go zastrzeliła bo Chuck miałby więcej kłopotów :]
<<

Lowrey23

Użytkownik

Ulubiony serial:
Chuck

Postdodano 27 gru 2008, o 20:33

na +

+ text generał Beckman do Caseya... to sklep z elektroniką a nie basra i ta jego mina i oburzenie wymiata :-)

+ akcja Fulcrum w buy more, nie sądziłem że ten negocjator to agent... duży plus za to.

+ postrzelenie Caseya i jego mina wystarczy aby mieć z tego gościa niezły ubaw :-)

+ śmiech mnie ogarnął jak wszyscy zaczeli dzwonić do rodzin niby nic dziwnego ale Jeff i Lester w tej sytuacji mnie rozbawili :-) Jeff... chciałbym rozmawiać z więżniem 27318 aka mamą buhaha i Casey mamo tu Johny Boy jak usłyszałem ten text od tego twrdziela to padłem ze śmiechu :-)

+ koziołek Lestera i zaraz ta muzyczka gdy obok niego pojawia się Anna i Ellie z dekoltem :-)

+ zajebista akcja Sary z tym typkiem negocjatorem i powiem wam że za cholere nie spodziewałem się po tym serialu że go zastrzeli z tak zimną krwią :-) tutaj wielki pozytyw
i reakcja Chucka... czuję że on nigdy nie będzie z nią zabardzo utkwi mu to w pamięci.

+ ale się uśmiałem gdy zobaczyłem Big Mike i jego brata Dużego Ala i ta muzyczka jak biegli i to zderzenie haha wymiata

na -

- nie znalazłem

ogólnie odcinek najlepszy jak do tej pory, nie ulega wątpliwości... ocena 10/10
<<

Chris

Ekspert

gadu:
11098624

Postdodano 5 lut 2009, o 14:45

Re: 2x11 - Chuck vs. Santa Claus

Najlepszy odcinek Chuck'a jak do tej pory. Świetne sceny C/S, wisiorek, zabójstwo agenta, posałunek - świetne! Anna/Morgan, uuu. Morgan za wcześnie odszedł od sytuacji. :P Big Mike i ten kuzyn (?). xD Casey i jego rozmowa z matką. xD Dużo akcji, gdy okazało się, że ten gość to agent Fulcrum padłem. Akcja ratownicza Świetnego, hah. :D Świetne święta w Buy More.
Debra fuckin' Morgan

do nadrobienia: the good wife, ahs, 30 rock, parks and rec, the shield, justified, mad men, house of cards, sopranos, 6fu, fnl, arrested dev;
big c, west wing, nip/tuck, weeds, qaf, ally mcbeal, in treatment, big love
<<

nadal77

Znawca

Ulubiony serial:
Six Feet Under

gadu:
1729482

Postdodano 1 maja 2011, o 12:05

Odp: 2x11 - Chuck vs. Santa Claus

Szok! Sara załatwiła agenta fulcrum, ale i tak sie nie spodziewalem , że ten negocjator moze być tym agentem. Odcinek całkiem fajny , w BM dużo sie działo, fajnie wyglądał Big Mike w stroju Santa Claus :). A Casey zawsze rządzi , najlepszy był jego telefon do mamy , lub jak rozciął sobie palce :).
Spartacus * Shameless * The Walking Dead

http://www.filmweb.pl/user/DaroJuVE
<<

TomekSzymek

Oglądam seriale

Postdodano 2 maja 2013, o 14:56

Odp: 2x11 - Chuck vs. Santa Claus

Najlepszy odcinek jak do tej pory. Takiej intrygi jeszcze nie widziałem :) Kapitalny rozwój wydarzeń. Do tego Sara zabija agenta Fulcrum w imię bezpieczeństwa Chucka. Najlepszy oczywiście telefon Caseya do jego mamy :D