pobierz plik w całości
Należy także zauważyć że przecietnie integientny człowiek ma nie po to głowe żeby mu nie padało do środka, ale od czasu do czasu udaje mu się nią pomyślec i wyciągnąć wnioski z zachowania innych oraz swoich pomyłek - jednym zdaniem uczy się na błędach. U Petera działa to w inna stronę pozwole sobie użyć metafory im bardziej dymają go w pupe tym bardziej wypina on tyłek. Starsza, starszy, brat i pokolei większośc postaci z Herosów robi sobie z niego frajera, a on nic sobie z tego nie robi, dalej jest tak samo ufny i naiwny jak 5 letnie dziecko.
Wracając do tematu Adama i możliwości jego zakopania, o której się dowiedzieliśmy ostatni - jednak możliwośc zabicia go była także wcześniej bez tej informacji wystarczyło użyć Haitańczyka należy także dodać że Peter też potrafi wyłączać zdolności.
A ta głupia blondyna ma orteze albo jakiś usztywniacz na łapie to się ściąga i jak wiadomo niekoniecznie do kierowania potrzebne są dwie ręce
Co do drugiego pytania to nie ma takiej szansy on mu wierzy na słowo przecież znaja się jakieś 3 miesiące i zdazyli zbudować podstawy do bezgranicznego zaufania jak to między więźniami - tam wszyscy siedzą za niewinność Nie wspomne już o o tym że człowiek siedzący w celi od 30 lat nigdy nie skłamie by z niej wyjść
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Mnie też zastanwia czemu Peter nie czyta myśli Adam... Dziwny człowiek skro ma moc to niech jej używa! Nie chce mi się wierzyc, że to przedostatni odcinek.. dopiwro teraz akcja zaczęła sieoprzecież rozkręcać. Walka Peter Hiro, pewnie nawet sie nie zacznie- wątpie żeby się pozabijali. Jak zawsze skończą jakoś łagodnie Noah- jakie szczęście, że on żyje! Tylko jego rodzinka biedna
yup, strasznie t owszystko nie logiczne, czemu nikt nie mozę zatać pytania czemu ktoś wybrał daną stronę, co kto wie itp, sporo by się wyjaśniło. a oni tylko: o jesteś z nim, to musze cię zabić
My entire goal in life is to outlive my brother, inherit the family fortune, put all my sisters out on the street and live as frivolously as possible, have numerous wives, thousands of illegitimate children and die completely alone and leave every cent to a parrot named Polly
Wiem, że pewnie piszę tylko dla siebie, ale co tam Coraz bardziej irytuje mnie Mya pfff jej moc wg mnie nie jest zbytnio interesująca chyba, że jest się terrorystą albo coś w tym stylu (patrz Sylar) a to co niby stworzyli scenarzyści pomiędzy nią, a naszym mordercą jest okropne, ja nie mogę na to dłużej patrzeć. A co do tej Caitlyn (tym razem zapamiętałam - szczególnie, gdy Peter wykrzykiwał jej imię) to jest okropna, to pewnie wina tej aktorki, nie mogę jej znieść - kto i co najważniejsze PO CO ją wybrał - jest beznadziejna i jeszcze ten jej akcent (normalnie w ustach kogoś innego by mnie nie wkurzał, ale jak tylko słyszę jak ona coś mówi to mnie szlag trafia). Zgadzam się z wypowiedzią powyżej Peter to ostatnia sierota, nie rozumiem jak można tak marnować swoje zdolności i nie używać mózgu...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p