pobierz plik w całości
Casey struggles to make a decision about how to spend her summer when she gets an internship offer and learns of Max's plans, becoming so troubled that she seeks counsel from Lauren Conrad in a dream. Rusty is determined to do whatever is asked of the pledges to make it through Hell Week.
Data emisji: 28 października 2008
Bardzo dobry odcinek Max/Casey - uwielbiam ich i na pewno będzie kontynuacja ich wątku, tylko zastanawiam się co scenarzyści zamierzają z nimi zrobić...
Bójka między bractwami była prześmieszna
Ash zachowała się bardzo fajnie kupując Rebecce prezent za Casey.
Frannie - WTF?! Ona jest tragiczna... Czytałam w internecie, że jeżeli aktywny członek opuści sorority albo fraternity to nie może wstapić do innego. Pledges jeszcze mogą, ale Frannie i te inne w czarnym nie mogę. No ale to jest serial
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
Bójka między bractwami. Priceless. Frannie...brak mi słów. A Evan stał się przy niej strasznym dupkiem. Max/Casey - zaczęli mnie ostatnio nudzić, ale ich scena w łózku była sweet. C/C - niech ich połączą albo dadzą spokój, bo nie chce koljnego sezonu will they or will they not... Ash była fajna w tym odcinku i fajnie że kupiła prezent dla R. W ogóle mam nadzieję, że nie będzie wątku typu: Max zrezygnuje z uczelni w Californii a Casey albo zacznie kręcić znowu z C albo z kimś innym...
Kiedy ma być kolejny sezon? Czy znowu będą kolejne odcinki 2. sezonu na wiosnę?
Witam wszystkich po długiej przerwie Swojego posta zacznę od wyrażenia Swojej opinii na temat fabuły. Jeżeli chodzi o Evana - Z początku Go lubiłem, aczkolwiek nie widziałem Go nadal z Casey, teraz jednak wraz z Frannie są najbardziej znienawidzonymi przeze mnie postaciami. Frannie nie lubiłem od początku, przede wszystkim za ten cały sztuczny klimat w stylu Utopii, oraz za to jak zachowywała się, gdy w ZBZ pojawiła się Rebbeca, teraz z kolei wyszła Jej fałszywość i naprawdę cieszyłbym się, gdybym nie musiał więcej Jej oglądać. Jeżeli chodzi o Cappiego, to lubię Go nadal, bo jest barwną postacią i jest bardzo mnie przypomina (nie mówię tu o cechach fizycznych), w dodatku Jego krótkie i rzadkie wątki z Casey są dla mnie w tym serialu wisienką na torcie. Nie podobało mi się, że jest z Rebeccą, natomiast z czasem zaczęli wydawać się fajną parą. Jeżeli chodzi o wspomnianą wyżej ex-partnerkę Cappiego, to nie lubiłem Jej od samego początku, jednak z czasem zaczęła stawać się bardziej otwarta dla otoczenia i na jej miejscu w moim rankingu najbardziej znienawidzonych postaci zajęła Frannie. Chciałbym, aby została w ZBZ i nie wracała do Cappiego:) Spodobała mi się natomiast walka pomiędzy KT a OC, oraz przemiły cios Cappiego skierowany w twarz Evana Nie spodobało mi się natomiast zachowanie Evana, skoro teraz atakuje tacką, to następnym razem może to samo zrobić z kosą (czyt. nożem ) Całego odcinka natomiast oglądałem, ponieważ nie chciało mi się wsłuchiwać - wolę poczekać na napisy. Apropo napisów - ktoś wie, kiedy się ukarzą?
Świetny odcinek. Bardzo podobał mi się pomysł z inicjacją w każdym bractwie. Rustiemu się udało zostać w KT, chociaż pewnie i tak by został, nawet jakby zaliczył 3 wpadke. Rybki świetne.
Kurde, Casey mnie wkurzała, nie chciała gadać z Rebeką, a ta jej nawet prezent kupiła... Dobrze, że Ash była tak wspaniałomyślna. Ciekawe kogo freakin' wybierze...
Frannie i jej załoga - dobry pomysł. Świetne wejście w czasie inicjacji... That's a bi*ch.
Fajny odcinek... i wiem, że mi się podobał choć jedyne co pamiętam [chociaż dopiero skończyłam oglądać] to jest bójka między bractwami. Bieg Rustiego z krzykiem przez ulice o LOL Plus Evan, serio, ten człowiek stanowi dla mnie zagadkę... niby jest głupi, ale sceny z Calvinem jednak są bardzo fajne. Ogólnie cieszę się, że zaczęłam nadrabiać ten serial... zapomniałam, że jest naprawdę dobry.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p