Blaire is against the idea of her mother with Cyrus Rose a new man in her life and does everything in her power to make it impossible for them to be together. Jenny and Agnes move in together. Serena and Aaron fall for each other but something about Aaron threatens to ruin their new relationship. Dan and Chuck are at war due to Dan's true interest in his father Bart Bass.
Premiera: 10 listopad 2008
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
To, że tak się skończy sprawa z Jenny i Agnes to było wiadomo. Nie żal mi nawet małej J, bo sobie zasłużyła. Ja rozumiem, że najważniejsze są marzenia i, że była tak blisko wszystkiego, ale nie trzeba być przy tym tak maksymalnie wkurzająca jak ona. Wystarczyło trochę pomyśleć... to nie. I dobrze jej tak.
Aaron jest kripi, ale nie przeszkadza mi jakoś bardzo. Niech se będzie
Chuck/Bart - wiem, że to pewnie nie potrwa długo, ale ta ich ostatnia scena była naprawdę fajna i po raz pierwszy poczułam, że jest coś dobrego w tym człowieku
W ogóle ten odcinek niczego nowego nie wniósł. Aaron jest dziwny, Jenny wkurzająca a nowy facet Eleanor irytujący
Wątek Chuck/Bart też do mnie nie przemówił, bo jakoś nie chce mi się wierzyć, że po 18 latach Bartowi w końcu przypomniało się, że warto by poznać swojego syna.
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
Cyrus - co za gnom. Nie dziwne że Blair nie pasuje. Aaron...just creepy....a to że nie byli na wyłączność...co on chrzani? I nie rozumiem S pod koniec i w ogóle ona jakaś naiwna jest...W ogóle: Skoro jest fotografem, to chyba jasne, że nie jest jedyną modelką...lol Jenny - jaka ona wkurzająca...jak ją jeszcze wyemancypują, to już w ogóle. Ale wkurza mnie w niej, że raz jest odpowiedzialna, widzi swoje błędy (np.w rozmowach z Agnes) a potem idzie do Rufusa i go szantażuje. Chce wsparcia rodziców, to niech się odpowiednio zachowuje. Chuck/Bart - takie trochę too cheesy jak na mój gust.
no taaak z tym Cyrusem jedno jakies wielkie nieporozumienie. - biedna Blair
w ksiazce bardziej wolalam S., ale w tym filmie moja 100% idolka jest B. Jej teksty jak dla mnie sa genialne.. " Pieprzyc Grace Kelly muszę uknuć jakąś intrygę "
No taki nudnawy ten odcinek serio, w sumie Cyrus przypomina chociaż trochę tego z książki i dobrze zachowali jego powiązanie z Aaronem, chociaż nie ma dreadów i nie pali ciągle ziołowych papierosów w ogóle gdzie się podział Eric? Ten młody gej gdzieś zniknął przez ostatnie parę odcinków
God gave Rock'n'Roll to You
Pochłonąłem: The Sopranos, Dexter (s1-3), Californication (s1-2), Skins (s1-2). Gossip Girl (s1), Pitbull, Weeds (s1-4), Scrubs (s1-7), House M.D. (s1), Sons of Anarchy (s1), Secret Diary of a Call Girl (s1), Generation Kill, Pochłaniam: Skins (s3), Lie to Me (s1), the Mentalist (s1), Gossip Girl (s2)
Rzeczywiście nudny... Chuck/Bart -> podobało mi się to Ten Aaron jest powalony... Niech znika ztego serialu. Cyrus jest śmieszny. Nie wiem jak pani Blair sobie poradzi z tym, że zamieszka z nim Jenny, jeny, jaka ona jest wkurzjąca, to po prostu nie mogę na nią patrzeć. jenny.zal.com
No i chyba każdy wiedział, że J. długo nie będzie błyszczeć i w sumie dobrze, że Agnes spaliła te ciuchy (btw, Agnes i Jenny miały genialne stroje w kawiarni! takie, boho <3 styliści się postarali! )
Cyrus jak mnie rozbawił i to jego: "That's not enough" ojj, zabawny człowiek. Chuck/Bart widać, że wszystko jest na dobrej drodze, żeby zachowywali się jak przykładny ojciec i syn.
damn you smell good like home and you make a exellent coffee.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p