Informacja
Serial opowiada o losach klubu motocyklowego Sons of anarchy, który oprócz przykrywki czyli warsztatu samochodowego zajmuje się handlem bronią. Szerszy opis znajdziesz tutaj. Sons of anarchy do pobrania z naszego downloadu
Agent Stahl takes notice at the handsome profits SAMCRO is reaping from the repo business. Meanwhile, the Jax-Clay standoff forces Gemma to make a difficult decision. This will be a 90 minute episode according to Kurt Sutter's Twitter message.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Bardzo fajny odcinek, może i spokojniejszy od poprzednich, ale nadal jest ciekawie. Denerwowała mnie tylko jedna rzecz - co się stało z Chuckem i Derbym? Gdyby zginęli to by komendant o tym powiedział.
Chibs zaczął kablować na Irlandczyków? Nie spodziewałem się. Mam tylko nadzieje że nie wpadnie.
Tigh i Sack - OMG Grzybki dają czadu a nowe miejsce skąd można brać amunicję niezłe.
Gemma nareszcie powiedziała, że ją zgwałcili. Jax zostaje w klubie, pogodzi się z Clayem i zacznie się odwet. Szykują się ostre odcinki
Sentymentalny odcinek w wykonaniu SOA. Tego jeszcze nie było. Jak dla mnie rewelacja. W tym momencie uważam, że Wodzowie mają powód żeby odtsawić chwilowo na bok wszelkie kwestie poboczne i skupić się na rodzinie. Sama końcówka dała temu wyraz. Chłopaki dobro rodziny stawiają ponad swoje ego.
Piney - myślicie, że popełnił samobójstwo? Pijany dziadek spoglądający na broń. Można się domyślać, co mu chodzi po głowie.
Tig i Wór O_o ale faza...
So this is the way it ends... Regardless of how we got here... One of the two killers in this cabin has to go away...
Oglądane: Sons of Anarchy, Dexter, Stargate SG-1, Castle, Supernatural, Fringe, Breaking Bad, Burn Notice Incoming: Justified, Modern Family
Racja racja ale dziadek coś nerwowy jest ostatnio. Ciągle daje w szyje i wydaje się być zbity z tropu ale również mam nadzieję, że się nie zabije, bo będzie mi brakowało dziadka z tlenem jadącego na motorze
So this is the way it ends... Regardless of how we got here... One of the two killers in this cabin has to go away...
Oglądane: Sons of Anarchy, Dexter, Stargate SG-1, Castle, Supernatural, Fringe, Breaking Bad, Burn Notice Incoming: Justified, Modern Family
Nie wiem na jakiej zasadzie działa rekrutacja do takiego klubu, ale moim zdaniem Świeżak sprawdził się już niejednokrotnie. Zrobił dla klubu już naprawdę sporo.
Po prostu uwielbiam Half-Sacka i nie mogę się doczekać aż założy kamizelkę z kosiarzem na plecach. W tym odcinku przeszedł samego siebie. ;D Grzybki, błotko - widać, że to lubi. ;P
BTW: Dzięki za polecenie mi tego serialu, jest naprawdę fantastyczny!
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, The Killing, Game of Thrones Nowe: New Girl, The Secret Circle, Person of Interest, Revenge, Terra Nova, American Horror Story, Homeland, Grimm, Once Upon a Time, Hell on Wheels, Bez Tajemnic Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon
No to było dobre. I na tym sie skończyła przeprowadzka Jaksa do nowego klubu. Choć sam moment głosowania, a potem wyrywania przez Jaxa plakietki mocny. Przez chwile sie przestraaszyłem, że naprawdę, może dojść do rozłamu. Gemma jednak ocaliła tą krytyczną sytuacje, mówiąc Clayowi i Jaksowi, co tak naprawdę sie stało w nocy kiedy rzekomo miała wypadek samochodowy. Świeżak i Tig zarządzili w tym odcinku , błotko najlepsze . Chibs co on wyrabia najlepszego , może sobie narobić jedynie kłopotów. Agentka Stahl już wyraznie mnie wkurza, zaczynam mieć dość tych jej gierek .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p