pobierz plik w całości
As Rose battles the murderous Ood, the Doctor finds his every belief being challenged to the core, as the Pit beckons. With the planet threatening to fall into the black hole, the Doctor must make the ultimate sacrifice.
Data emisji: 10.06.2006
Podobał się odcinek Wiedziałam, że Doctor nie powie, że kocha Rose A w sumie na to się chyba zapowiadało. W każdym razie co między nimi jest to widać. Podobało mi się, że Doctor tak wierzył w Rose i to ona była dla niego najważniejsza
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Czy znowu tak widać? Z Doctorem to jest tak, że na pewno zależy mu na na ludziach, ale czy coś więcej... Fakt jest taki, że w nowym Who trochę przesadzili z Rose/Doctor i RTD chciał z tego zrobić jakiś epic, bo to jest jago ukochana Rose, a w efekcie wyszło to wszystkim bokiem, bo łel, to nie ten serial. Jeśli miałabym rili rozważać w kategoriach kogo Doc naprawdę kocha(ł) i nie wliczalibyśmy do tego jego TARDIS, to mogłabym wskazać tylko jedną taką osobę... Trzeba pamiętać o jednym, co być może nie było aż tak ważne dopóki Gallifrey istniała (a może było... mi jest to ciężko ocenić), ale teraz stało się obsesją Doctora - they're not the Time Lords.
Ostatnich dwóch linijek powyższego posta zupełnie nie rozumiem, ale dobra.
Odcinek był bardzo fajny, lepszy niż pierwsza część. Szkoda, że Doctor nie powiedział tego co miał powiedzieć... Ogólnie to mi się podobało i zaliczam ten dwuodcinkowiec na plus.
Ostatnich dwóch linijek powyższego posta zupełnie nie rozumiem, ale dobra.
Eh nie tylko ty, ale może to i dobrze
Bardziej podobał mi się chyba poprzedni odcinek - z tego co pamiętam Wiedziałam, że Doctor da radę i razem z Rose będą dalej śmigać w czasoprzestrzeni, ale nie wiedziałam jak i kiedy, a to już wystarczająco dużo, żeby mnie zachęcić do oglądania odcinka
Ale miałem przerwę w oglądaniu Doctorka. Między innymi powodem tego był kompletny brak czasu, a jak już go znalazłem to nie chciało mi się oglądać. Powodem był pierwsza część odcinka o Szatanie. Jakoś w ogóle ten motyw nie przypadł mi do gustu. Choć druga część była lepsza ponieważ więcej się działo...
Oczywiście Tardis tam, gdzie był potrzebny! fajna kmina z diabłem opuszczającym ciało Relacje między Rose a Doctorem... świetnie pokazane w tym odcinku. Oody okazały się jednak dobre, tylko opętane? Mimo wszystko, od początku coś było z nimi nie tak... kto z własnej woli zostaje niewolnikiem?
Mi się bardziej podobał poprzedni odcinek. W sumie mało co zostało wyjaśnione o pochodzeniu Bestii. Z ciekawostek to tylko to, że Time Lords stworzyli czarne dziury Scena pożegnania Doktora z Rose bardzo fajna, ale wydaje mi się że dostaniemy coś jeszcze bardziej emocjonującego jak Rose będzie "umierać" jak to Bestia zapowiedziała. Efekty bardzo ładne, Bestia też elegancko wyszła. Najlepszy moment odcinka - monolog Doktora przed Bestią Najsłabsza część - przedzieranie się z w wentylacji.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p