The daughter of high-powered diplomats, Special Agent Emily Prentiss joins the team, and she must convince Gideon and Hotchner she deserves the job based on merit and not on her family connections. The BAU is then called to St. Louis to investigate two serial killers who appear to be competing with each other. By setting a trap based on one killer's profile, the team creates a media event by which to capture the second killer.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ciekawa sprawa... jeden zabójca chciał prześcignąć drugiego. Nieźle facet musiał mieć naprane w mózgu jak po zabójstwie wracał do tych kobiet, malował szminką, czesał, całował i Bóg wie co jeszcze robił.
Coś mi się wydaje, że Elle już nie wróci jak przyjmują nową agentkę
Elle możesz powiedzieć pa pa, ja jakoś za nią nie tęskniłam, a Emily na początku była mi obojętna, ale teraz bardzo ją lubię i jest jedną z moich ulubionych postaci, oj tak
Ja się ucieszyłem jak Elle odeszła, bo działała mi trochę na nerwy, zwłaszcza w ostatnich odcinkach z jej udziałem (nie podobała mi się też jej nowa fryzura i to przeważyło). Emily jest jak dla mnie nijaka (oglądając cały sezon, do końca, bo na trym etapie jestem, nie wyrobiłem sobie jeszcze o niej zdania).
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p