pobierz plik w całości
Lori's decisions come back to haunt her while she is on a camping expedition with Kyle, Jessi, Declan, Amanda, Josh and Andy when they stumble upon the ruins of Zzyzx in the woods. It is revealed in the preview for this episode that Jessi may develop romantic feelings for Kyle (due to the fact of the previous episode, that she had a "fix"), making Amanda feel the need to become protective, and Josh and Andy might admit their feelings for each other. Andy reveals she has cancer.
Data emisji: 6 sierpnia 2007
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 1 sty 1970, o 02:00 przez aja, łącznie edytowano 1 raz
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
Nieźle zmienili Jessi, teraz dziewczyna nie zauważa Declana, tylko Kyle jej w głowie - sprowokowała Amandę do bycia zazdrosną
Jednak Foss podrzucił fotki, ale tym "złym" okazuje się ktoś inny, całe szczęście, bo nudno by było
Ogólnie całkiem fajny odcinek, wpakowali się do środka, Kyle widzący nagrania w swojej głowie, Jessi też sobie poprzypominała różne rzeczy, jednak nie wiedziała, że to prawda.. W ogóle odniosłam wrażenie, ze po kolejnej przemianie jakaś bardziej "ludzka" się zrobiła. Sama podjęła decyzję, żeby wejść do środka i w ogóle jakoś inaczej mówiła
Przez cały odcinek chodziło mi po głowie, że Andy ma zabawny strój Ale po tym, jak powiedziała, że ma raka, strasznie mi się jej szkoda zrobiło i Josha też.. właśnie teraz, kiedy chciał, aby coś między nimi było
heh, od początku Taylora nie widziałem w roli dobrego przyjaciela, tylko właśnie zdrajcy tak samo z Andy, po tym jak miała ten ból głowy w samochodzie juz było pewne, że coś z nią jest źle, pewnie zniszczyli jeden z najlepszych wątków tego serialu, sceny Josha i Andy były zawsze świetne, teraz pewnie już nie będą
Jessi nieźle przeprogramowali, no a Amanda rzeczywiśćie wkońcu coś pokazała
My entire goal in life is to outlive my brother, inherit the family fortune, put all my sisters out on the street and live as frivolously as possible, have numerous wives, thousands of illegitimate children and die completely alone and leave every cent to a parrot named Polly
No na szczęście to nie Foss jest zdrajcą, w co nie chciało mi się wierzyć. Odcinek niezły, dobijająca wiadomość o raku Andy Wiedziałem, że z nią może być coś źle.
W tym odcinku nawet sekundy nie ujrzeliśmy Nicole czy Stephena, dziwne.
Odcinek mi się podobał...Trochę zostało wyjaśnione w sprawie Fossa... Szkoda mi Andy bo zawsze była taka radosna a teraz to się pewnie zmieni... Teraz już nie będzie śmiesznego docinania Joshowi z jej strony...
Ja sądzę, że kluczem do tej skrzynki co ją Kyle znalazł będzie ten sygnet od Adama... I jestem ciekaw czy Kyle skumał już, że Jessi jest taka jak on...
wiadomo było że z Andy coś nie tak jest od tej sceny z bólem brzucha. Ale wydaje mi sie, że w ogóle by nie wprowadzali jej postaci gdyby ja mieli usmiercić i jakos zgrabnie to rozwiążą ;P może tak jak ktoś pisał Kyle ja uleczy jakąs nowoodkryta moca ;P
2 Broke Girls || The Big Bang Theory || Modern Family Desperate Housewives || Dexter || The Vampire Diaries
Ciekawy odcinek. Nareszcie poznaliśmy kawałek historii ZZXYZX i jaką rolę odegrał w tym wszystkim Foss i wiadomo komu tak naprawdę nie wolno ufać. Andy ma raka, może Kyle ja uleczy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p