Kaemil napisał(a):a skad taka pewnosc ze krew Claire ma takie samo dzialanie co krew Adama? ja troche watpie ze Claire i Adam maja ta sama zdolnosc...
a mnie sie wydaje ze jednak maja taka sama zdolnosc, podobnie jak West i Nathan. dlatego jej krew powinna miec takie same właściwości jak krew Adama
odcinek super i juz nie moge doczekac sie nastepnego
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
swoja droga to troche dziwne ze osoby zupelnie sobie obce maja te same zdolnosci a najblizsza rodzina zupelnie inne. Skoro ich zdolnosci sa wynikiem mutacji okreslonego genu, ktory odpowiada za dane zdolnosci to ta mutacja powinna przechodzic z pokolenia na pokolonie i przy okazji sie doskonalac tak jak jest to u Parkmana i jego ojca. Chyba ze oni zalozyli ze za wszytskie zdolnosci odpowiada jeden gen i to jaka ktos ma zdolnosc odpowiada "przypadek"? bo co ma latanie Nathana i wytwarzanie ognia przez jej matke do niezniszczalnosci Claire? oczywiscie powinna powstac z tego jakas krzyzowka (nowa zdolnosc) ale raczej powinny to byc zblizone zdolnosci do jej rodzicow. Tak przynajmniej by bylo logicznie z prawami genetyki.
Wg. mnie najlepszy odcienk z 2 serii POzostałe niezbyt mi się podobały dopiero po tym chce mi sie oglądać dalej ten serial. Noah, gdyby cos mu się stało to chyba bym zabiła scenarzystów. W odcinku nie było Petera co jest wielkim plusem !!! Cleaire trochę mnie denerwowała, lae ogólnie miło sie oglądało
Końcówka jest wtf. Pfff, Mohinder go 'zabił', lol. Ale on jest głupi, to ja nie moge... Biedna Claire, dobrze, że ma Westa. Nie było Petera. Wiadome, że to był Adam. Lubie Elle.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p