Stefan and Damon come to Elena's assistance and, in the process, learn surprising new information about people, vampires and events in the distant past. Jeremy helps Bonnie after she casts a difficult and exhausting spell, and Caroline does what she can to make things easier for Tyler. Finally, Stefan and Damon reach a new understanding.
Świetny odcinek. Znowu. To się robi już nudne, że TVD nie ma słabych odcinków Elena została porwana przez ponad 500 letnie wampiry, a jej śmierć może zdjąć klątwę z wampirów. Nieźle, tylko ską ona się wzięła i czemu jest podobna do Katherine. Ja chce żeby w końcu na to odpowiedzieli. Śmierć Trevora to totalne zaskoczenie. Elijak machnął ręką, a tamten stracił głowę. Dobrze, że przynajmniej Rose przeżyła bo fajna jest Ciekawe jak długo będzie się pojawiać i w czym pomoże bracią. Pojedynek z Eljahem świetny. Głównie za sprawą gadżetów Alarica. Granat z werbaną i pistolet na kołki - słodkie I jeszcze ostatecznie okazało się, że bracia przegrali. Szykuję się zemsta Pierwotnych i jakiegś Klausa. Tylko kim oni są? Jacyś władcy wampirów? Fajnie, że coraz bardziej wiemy o tym świecie Road trip Stefana i Damona - świetne Ostatnia scena Damona z Eleną też świetna. Jest po prostu coraz lepiej Boonie i Jeremy oraz Caroline i Tylor - w końcu jakieś inne interesujące pary się potworzyły. Ja chcę ich więcej oglądać. I więcej Caroline spuszcającej łomot Tylorowi
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
o tak, Damon wyznający swoje uczucia Elenie - pięknie. Ta łza w oku.. i jeszcze sam przyznał, że nie jest dla Eleny wystarczająco dobry, ale Stefan jest. podróż braci świetna, przeprosiny i w ogóle. Caroline Tyler - podobało mi się jak Tyler powiedział, że jest samotny w tym wszystkim i C jest jedyną osobą z którą może o tym pogadac Bonny i Jeremy też fajnie, B wreszcie juz nie jest taka zarozumiała Trevor to akurat byłam pewna, że zginie, cała ta sprawa Elka Katherine i reszta ciekawa
2 Broke Girls || The Big Bang Theory || Modern Family Desperate Housewives || Dexter || The Vampire Diaries
Co odcinek, to świetny! To mi się podoba! Formują nam się dwie nowe pary - Jeremy/Bonnie i Caroline/Tyler. Jestem bardzo ciekawy dalszego rozwoju wydarzeń. Jak można było się domyślić, Damon nie zrezygnował z Eleny, co pokazała końcówka. Elijaha oczywiście przeżył, jak mnie wkurza, że źli zawsze wychodzą z sytuacji bez wyjścia. Teraz czekam na innych Pierwotnych. Klaus - co za głupie imię! Rose mi się spodobała, mam nadzieję, że będzie się często pojawiała i pomagała braciom. Trevor fajnie zginął, nie zaskoczył mnie fakt jego śmierci, ale sposób w jaki zginął. Dość makabryczny i oryginalny. Wycieczka i walka z Elijah była świetna w wykonaniu Stefa i Damona, fajna sprawa z gadżetami od Alarica.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Okazało się, że Elena została porwana przez bardzo stare wampiry, które chcą się uwolnić od Klausa.
Bardzo podobała mi się współpraca braci w uwalnianiu Eleny.
Elijah jednak jest dużo silniejszy niż bracia mogli sie spodziewać. Przebicie kołkiem na niego nie działa więc co?
Wyznanie miłości przez Damona wzruszające. Zachował się jednak godnie, wymazał wszystko z pamięci Eleny. Nie do takiego Damona przywykliśmy.
Podoba mi sie wątek Caroline i Tylera. W sumie mogliby być razem, bo Matt mnie irytuje. Oboje są "odmieńcami", skrywają tajemnicę, rozumieją się, więc nic nie stoi im na przeszkodzie. No może tylko to, że jedno ugryzienie Tylera jest w stanie zabić Caroline. Ale to tylko raz w miesiącu, więc spoko.
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, The Killing, Game of Thrones Nowe: New Girl, The Secret Circle, Person of Interest, Revenge, Terra Nova, American Horror Story, Homeland, Grimm, Once Upon a Time, Hell on Wheels, Bez Tajemnic Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p