pobierz plik w całości
Jenny befriends a young model, Agnes, who encourages Jenny to not only explore her wild side, but also confront her boss, Eleanor Waldorf, who is attempting to “borrow” Jenny’s designs. Nate starts being protective of Jenny and they end up kissing at the end, when Nate helps her stop from making a big mistake. Serena and Dan agree to attend an art opening at Rufus’ gallery as friends, but the outing gets a little uncomfortable after Serena meets an artist, Aaron Rose, and realizes they have great chemistry. Blair attempts to seduce Chuck, but it proves tougher than she ever imagined.
Data emisji: 27 października 2008
Omg, nowy look Jenny jest okropny, w ogóle do niej nie pasuje I jeszcze ona i Nate?! Kiedyś jeszcze myślałam, że to możliwe, ale teraz stwierdzam, że to kompletna pomyłka. Nate chyba zalicza wszystkie dziewczyny w tym serialu po kolei Została już chyba tylko Lilly I w ogóle jakoś dziwnie ten wątek przeprowadzili - ni z tego ni z owego - ciach prach nagle są sparks między nimi. Niby od czego to się zaczęło? Od wpadnięcia na siebie w łazience? Please...
Serena/Aaron - A jest dziwny - taki typ faceta, z którym w życiu bym się nie umówiła
C/B - awwww *_* Oni są po prostu stworzeni dla siebie. Ta ich ostatnia scena with no games była taka słodka Ale faktycznie Chuck and Blair holding hands to nie jest coś, co potrafię sobie łatwo wyobrazić
Aaaa! I jeszcze Willa Holland, która ZNOWU gra wkurzającą wszystkich postać
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
Więc Jenny znowu powróciła do denerwowania mnie, ale tym razem nie denerwuje mnie tylko swoim zachowaniem, ale również wglądem. Jest okropny a para Jenny/Nate jest po prostu ew!
Aaron jest nawet fajny nie przeszkadza mi w każdym razie
C/B - wszystko pięknie, ale chciałabym żeby byli już razem XD bo ja sobie ich tam jako parę wyobrażam mniam
Jenny wygląda strasznie i wkurza mnie more then ever...wyglądała okropnie, jeszcze ten makijaż...bleh...i ona nie widziała w tym nic złego, że tańczyły bez bluzek przed Maxem, czy jak mu tam było...no lol!
N/J - just weird...ewww...po prostu niesmaczne. I też nie wiem skąd nagle się wzięła ta para...to że ona może mieć na niego crush, to jeszcze ok, ale on? W tym sezonie to już kolejna jego laska...
Aaron jest dziwny. I powinien częściej zdejmować okulary.
D/S - fajnie ich wątek poprowadzili. Wiadomo że będą pewnie razem za parę odcinków (może ten Aaron się okaże jakimś psycho i D ją uratuje ), ale przynajmniej fajnie są napisani.
Willa Holland - mnie jej postać aż tak bardzo nie denerwowała. I w sumie miała racje z tym co powiedziała Jenny na temat E.Waldorf. Ostatnio z Willą oglądałam film Genova.
Vanessa mnie denerwuje. Nie ma wątku żadnego i cały czas jest jakimś piątym kołem u wozu.
DB - best everrr!
Czy tylko ja uważam, że trochę spieprzyli "sposób" w jaki Dan niby zniszczył pojednanie BC na dachu?
And last but not least: B/C. Tyle scen mieli i w każdej było widać, jaka jest między nimi chemia! Ta scena na dachu i w jej pokoju. Awwww...no ale mają racje...jakoś nie wyobrażam sobie ich jako zwyczajnej pary i chociaż męczy mnie już trochę ta zabawa z tym ILY, to wolę ich tak niż jako parę gołąbków.
Mi się średnio podobał. Był dziwny. Atmosfera, akcja...jakoś dziwnie wszystko było konstruowane i budowane, czasami nie wiedziałam dokąd zmierza ten film.
Little J. od początku serialu mnie irytowała i jakoś chyba się do niej już nie przekonam. Btw, jej nowy look nie jest AŻ taki zły na pewno wygląda lepiej niż w pierwszym sezonie, imo
Aaron, jest całkiem ok, lecz trochę sztywniak z niego, miejmy nadzieję, że się jeszcze wyrobi
damn you smell good like home and you make a exellent coffee.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p