The Mord'Sith Denna captures Zedd, and Richard must leave Kahlan and Cara to go after him, while he makes a difficult choice and aborts his mission to go on a journey that will change his life.
Data premiery:15.01.10
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Ale Kahlan wygląda w czarnym stroju nie pasuje do niej Dobroć Richarda mnie czasami wkurza ciekawe kto będzie nowym Seekerem
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Mi tam właśnie Kahlan bardziej się podoba w tym stroju Chociaż i tak Cara fajniejsza Denna niezła kombinatorka, najpierw Zedda podstępem złapała a potem chciała zwieść pościg pozorując śmierć własną i Zedda dodając jeszcze jeszcze pomysł z poprzedniego odcinka. Richard magiem? fajnie, jeszcze dobrze by było gdyby wciąż był Seekerem
My entire goal in life is to outlive my brother, inherit the family fortune, put all my sisters out on the street and live as frivolously as possible, have numerous wives, thousands of illegitimate children and die completely alone and leave every cent to a parrot named Polly
a ja jestem ciekawa new Seekera jeśli taki o ile będzie dobrze, że ktoś to jeszcze ogląda
to samo napisze dobrze, że ktoś jeszcze to ogląda. Serial jest bardzo ładnie zrobiony, fabuła czasami kuleje ale poza tym jest dobrze są magowie, jakieś stwory, bardzo fajne fantasy tylko smoków mi brakuje, chociaż jednego smoka, to jedyna przewaga Merlina nad tym serialem jak dla mnie
My entire goal in life is to outlive my brother, inherit the family fortune, put all my sisters out on the street and live as frivolously as possible, have numerous wives, thousands of illegitimate children and die completely alone and leave every cent to a parrot named Polly
Ten nowy strój Kahlan jest bardzo fajny, tylko z miejsca jest widać, że nagle "pojawił się" w serialu wyłącznie dlatego, aby Kahlan nie wypadała mniej seksownie na tle Cary (podejrzewam, że albo na życzenie Bridget, albo scenarzyści się kapnęli, że coś może być nie tak ).
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p