pobierz plik w całości
In 1950s London, the police are hunting down strange, mute creatures. The people of Britain gather around their new-fangled "tele-vision" sets to celebrate the new Queen's coronation - but is something affecting the signal?
Data emisji:27.05.2006
*** Ja powoli robię się totalnie Doktorowa, dopada mnie Ta fryzura, i skuterek,ahhh I jak rozkazywał. I Rose jak krzyczała Boski odcinek
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Ooo... to jest taki słodki Doctorowy odcinek, różowe sukieneczki, boska, rili gordżys fryzurka Davida (gdy oglądając LA Without a Map zobaczyłam go z taką właśnie fryzurką to zrobiłam wielkie *squee* ) Bossy Doctor jest rewelacyjny, brakuje tylko Jacka do wykonywania jego rozkazów
hah, no ja właśnie czekałam na tą fryzurkę, bo kiedyś coś mi o niej wspominałaś Cały Doctor w tym odcinku był rewelacyjny
Men in black? Vanishing police cars? This is Churchill’s England, not Stalin’s Russia!
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Mnie nigdy nie przestanie zadziwiać co można zrobić z włosami Davida, zresztą stanowią one sporą część fanfikowej oprawy A zresztą moje kiddo po tym właśnie odcinku zakochało się w serialu
haha, no coś Ty? A ile lat ma ? No, ale nie dziwie się, bo ten odcinek był wyjątkowo zabawny
Doctor na skuterze!! Mówiący slangiem i jego fryzura Hi! - Doc i Rose równocześnie jest rozbrajające Stwór ciekawy, tylko popełnił jeden mały błąd wcinając twarz Rose i wkurzając Doca Eddie był strasznie irytujący. Okropny, zły, wkurzający! Uosobienie wszystkiego co negatywne. Podobało mi się to, jak go traktował Doctor. Za to polubiłam jego syna sprytny chłopak
I znowu mamy królową w tym sezonie tylko tym razem Elżbietę. Szczerze mówiąc ten odcinek z Wiktorią bardziej mi się podobał. Pomysł telewizorów robiących wodę z mózgu dobry - jak to dobrze, ze oglądam DW na laptopie Rose w różowej kiece na skuterze z Doktorem - świetnie wyglądali Najlepszy moment odcinka jak Doktor wydziera się na Connelego, albo ta uwaga po tym jak został znokautowany przez tego inspektora
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p