Walt's been having trouble getting in touch with Jesse who's been avoiding him since his encounter with Spooge. He is also not providing product to his dealers so Walt arranges to deliver it. He learns that Jesse's reputation as a killer has spread and they're having no problem at all collecting payment. Walt decides the time has come to expand their territory and put Jesse's new reputation to good use. Skyler decides to get a job and goes back to her old employer. Hank starts his new job on the task force. He has told his wife Marie it's just a desk job but he is on the front lines and very soon learns just how dangerous it can be.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Genialny początek! Padłem jak zaczęli to śpiewać i śmiałem się całe trzy minuty jak ją grali Oj coś mi się wydaje że zacznie się wojna z meksykańcami ciesze się natomiast z poszerzania działalności. Dobra była scena jak Jesse tłumaczył ziomkom że on będzie królem, oni książętami, a Badger na to że chcę być rycerzem
Skylar idzie do roboty czyli kolejne spięcia w domu? a może przygtowuje się żeby liczyć kasę dla Walta?
Masakra z tą głową na żółwiu i jeszcze ten wybuch. Biedny Hank co on przyzywa Szkoda też Danego Trejo
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p