A mysterious woman shows up claiming to be Clark's mother, prompting the Kents to tell Clark what happened after they discovered him in the cornfield that fateful day. Clark discovers why his father hates the Luthor, how his adoption was fixed, and who really rescued Lex from death...
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Świetny odcinek. Kłótnia Chloe/Clark... Czy on musiał wyciągać taki smutny wątek z przeszłości Chloe? Sorry, ale... Ona chciała dobrze, nic złego nie zrobiła poza tym, więc o co mu chodziło? Ta babka była szurnięta, już myślałem, że coś zrobi Lexowi, dobrze, że ją w dobrym momencie kopnął. Wogóle to dziwne było to wszystko z adopcją, musiałem pomyśleć, żeby załapać o co biega. Ciekawe czy ten maly z zegarka Lionela to rzeczywiście jego syn i czy rzeczywiście nie żyje? Był bardzo podobny do małego Clark'a.
Świetny odcinek to nie był, ale na pewno dobry Lane i Clarka nawiedza przeszłość. Ona być może spotała swojego biologicznego ojca, a jego odwiedza nie zrównoważona psychicznie kobieta, której prawdziwym synem był Lucas Luthor. Namieszali nieźle.
Pomysł z Lex i Clark braćmi śmieszny
Clark mnie wkurzył kłótnią z Chloe. Jak on mógł. Ale fajnie, że się od razu pogodzili I coś mi się wydaje, że matka Chloe się jeszcze pojawi.
Wstawki z przeszłości świetne. Już wiadomo czemu jonathan tak bardzo nienawidzi Luthora i jak doszło do adopcji.
Włamanie to laboratorium śmieszne. Na pewno nie było żadnych kamer i nikt nie zauważył wygiętych drzwiczek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p