Informacja
Serial opowiada o losach klubu motocyklowego Sons of anarchy, który oprócz przykrywki czyli warsztatu samochodowego zajmuje się handlem bronią. Szerszy opis znajdziesz tutaj. Sons of anarchy do pobrania z naszego downloadu
Since The League has SAMCRO members behind bars, the club must make new alliances in prison to survive. Alcohol, Tobacco and Firearms Agent Stahl uses this imprisonment to test Clay and Jax's relationship.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
No i stało się. Dwóch wielkich liderów urządziło sobie bijatykę. Wygląda na to, że Bobby mimo lojalności wobec Clay'a popiera jednak ideologię Jax'a.
P.S. Odbiegająć delikatnie od tematu - muszę powiedzieć, że moim zdaniem jest to najbardziej niedoceniany serial telewizyjny tego roku. Nie wiem, czy chodzi o samą tematykę, czy większość nastoletnich fanów amerykańskich seriali pozostaje nadal w głębokiej depresji po zakończeniu Prison Break'a. Może po prostu kwestia gustu ponieważ tematyka nie nie jest łatwa, a poza tym nie ma w tym serialu wszechwiedzącego Michael'a S., który przez ściany przechodzi za pomocą łyżki. Zresztą wiadomo, co co chodzi
So this is the way it ends... Regardless of how we got here... One of the two killers in this cabin has to go away...
Oglądane: Sons of Anarchy, Dexter, Stargate SG-1, Castle, Supernatural, Fringe, Breaking Bad, Burn Notice Incoming: Justified, Modern Family
Dla mnie to jeden z najlepszych seriali które kiedykolwiek powstały Nie chce mi się komentować poprzednich odcinków już Ale bardzo ciekawie jest fabuła tu prowadzona, dużo zwrotów akcji, KLIMAT - ogólnie wszystko co dobry serial mieć powinien Finalna scena jak Jax i reszta się rozchodzą - EPIC, nie mogę się doczekać next EPa
ODcinek mi się podobał - klimaty więzienne tym razem dla odmiany. Śmiesznie cała ekipa wyglądała w pacę No, ale już po wszystkim. Teraz pozostała słodka zemsta. Tylko że łatwo nie będzie wykiwać Zoeballa i agentkę przy okazji.
Bójka między Clayem i Jaxem niezła. Tylko co teraz? Dojdą do kompromisu czy dalszy rozłam?
Akcja z Juicem świetna Nie mogłem wyrobić jak to oglądałem
Świetny odcinek. No to się porobiło gorąco, a Stahl tylko wszystko podsyciła głupia bicz . Na bójke zanosiło się od dłuższego czasu , mam nadzieję , że Jax nie da Clayowi spokoju póki ten się nie przyzna do winy. Juice był świetny, dobrze wykiwał tego Diona, szkoda tylko , że na końcu mu się oberwało. Opie próbował pomoc ekipie na zewnątrz, ale sprawy się pokomplikowały. Fajna rozmowa między Gemmą a córką Elliota. Elliot w końcu wpłacił kaucje i chłopaki wracają na warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p