pobierz plik w całości
Kyle and Amanda are preparing for their first date. Meanwhile, Kyle receives a cryptic warning from Foss -- making him wonder who he can actually trust.
Data emisji: 23 lipca 2007
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 24 lip 2007, o 21:32 przez aja, łącznie edytowano 1 raz
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
Dobry odcinek. Josh niźle wywija na parkiecie i najlepszy text "I'm dancing.. you're coping". Co do Jessi jest mi jej szkoda coraz bardziej wzbudza litość, ale jeśli nie zacznie kontrolować swojego umysłu to może być niezła rozruba
Przyjemny odcinek Strasznie ciesze się, że pomiędzy Lori, Declanem i Kyle'm zaczyna sie wszystko układać i Kyle chce powiedzieć Declanowi prawde Tylko że teraz Lori dostalo sie po głowie Ale najbardziej podobalo mi się poruszenie kwestii tolerancji wobec homoseksualistów. To pierwszy serial jaki widziałam, w którym w tak bezpośredni sposób opowiedziano się za równouprawnieniem. Bardzo duży plus
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
Jezussss wreszcie.. mam nadzieję że Kyle powie wszystko Declanowi i znowu będą przyjaciółmi i wróci Declan z 1 sezonu a nie taki ciotowaty jak teraz Amanda mnie irytuje, taka bezbarwna, mdła dziewczyna ;/ mogliby jej dać coś ciekawego do zagrania a nie tylko to co teraz - jest w serialu tylko po to żeby Kyle miał do kogo wzdychać..
co do kwestii homoseksualizmu - właśnie bardzo fajnie im to wyszło, tak lekko i na luzie hah boskie było jak Lori i Hillary udawały lesbijki przed Charliem
2 Broke Girls || The Big Bang Theory || Modern Family Desperate Housewives || Dexter || The Vampire Diaries
ariena napisał(a):Litośc? Mnie ona doprowadza do pasji Jest bezbarwna, gra beznadziejnie i nic nie wnosi.
Przypominam, że ona została "zaprogramowana" przez firmę tak aby być mało komunikatywną i mieć problemy z zawieraniem znajomości, co by sie Nicole nie połapała. Bardzo mnie ciekawi jak zareaguje na informację kim naprawdę jest i że wszystko co jej wmawiano to stek bzdur.
btw wpadła mi w ucho piosenka jak Josh uczy Kyla tańczyc (Coburn "Baby boomer")
Rzeczywiscie ciekawy odcinek. I doprawdy wzruszajace zakonczenie. Lubia dawac nieoczekiwane zakonczenia : )
Olina.. Rzucic dziewczyne z powodu problemow pseudo przyjaciela. Cos ciotowatego w nim naprawde jest. : ]
Mam nadzieje, że Andy będzie się częściej pojawiać, a może nawet poznamy jej dwie mamusię Declan nareszcie pogodził się z Kaylem, teraz niech tamten powie mu wszystko co wie. Czyżby to Foss zaatakował Lori?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p