Chuck, Sarah and Casey are investigating corrupt agents in the CIA. Chuck reunites with his old girlfriend from Stanford which complicates things already with Sarah. After Sarah and Jill meet it's not looking good for Chuck even after he reassures her that he and Sarah work together. Meanwhile, back at Buy Moore the corporate efficiency expert Emmett is out to get Chuck and does so through his best friend, Morgan.
Premiera - 17 listopada 2008
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
heh zagadki jak ze Skarbu narodów, czy tam z Indiany Jonesa pierwsza scena prawie jak w pierwszym odcinku, że niby się gdzieś włamuje( wtedy uciekał ze swoich urodzin). Myślałem, że może jakiś test robi na agenta. podobała mi się scena jak Casey wyśpiewał wysokie C no i Jill pracuje dla FULCRUM. Zastanawiałem się jak się jej pozbędą, poszli na łatwiznę ale ogólnie odcinek bardzo dobry jak dla mnie
My entire goal in life is to outlive my brother, inherit the family fortune, put all my sisters out on the street and live as frivolously as possible, have numerous wives, thousands of illegitimate children and die completely alone and leave every cent to a parrot named Polly
Sarah zazdrosna, ale widać jej profesjonalizm Ale końcówka fajna Widziałem, że coś nie tak, że Jill tak nagle na Chucka leci, a już jak chciała go przelecieć to już było bardzo podejżane. Teraz będą szukać Chucka, a Jill torturować go żeby wyciągnąć dane
To był zdecydowanie jeden z najlepszych odcinków "Chuck'a", Jill od samego początku wydawała mi się podejrzana, na końcu jak oglądali tą calą liste agentów Fulcrum to była pewna że w końcu wyskoczy zdjęcie Jill Morgan - nasz mały szantarzysta Na samym początku odcinka też mi sie wydawało że Chuck robi jakis egzamin aby zostać formalnie juz agentem ale okazało się to co się okazało W odcinku podobała mi się ta cała rzecz z zagadkami fajne to było
Te zagadki były podejżane. Jill tak poprostu odrazu wiedziała co i jak i jeszcze Chuck tak łatwo się wytłumaczył przed nią. Ta jego głupia gadka tak łatwo zadziała na nią, podejrzane... Ona to chyba jakoś zaplanowała żeby przychylić do siebie Chucka potem ten wyjazd, uwiodła go żeby bez wahania z nią wyjechał i zostawił GPS...
Odcinek naprawdę znakomity !! Chuck wymiata Że Jill agentką Fulcrum... no domyśliłem się pod koniec, bo tak dziwnie pokazywali, na przemian Chuck i Jill, i wyszukiwanie agentów. Ciekawe jak to się dalej potoczy. Chuck ma zawsze przerąbane, zawsze natknie się na tą dziewczynę co powinien. Morgan znowu udowodnił że też ma łeb nie od parady. Casey zaśpiewał wysokie C. Śmiechowo, tajemniczo, sensacyjnie i za to lubię Chucka. Jeden z najlepszych odcinków !!
Kapitalny odcinek, jeden z najlepszych serialu! Niemal od początku do końca się brechtałem, szkoda tylko że Jill okazała się agentką Fulcrum... Początek był niezły jak Chuck się włamywał na dach BuyMore a potem jak za każdym razem gadał przed kamerą Jednak włamanie i rozmowa z Sarą w szybie wentylacyjnym była jeszcze niezła albo jak Casey przyznał się że śpiewał w chórku Emmet, Morgan i cała BuyMoria również świetni! Ten serial jest zdecydowanie jednym z najmocniejszych w ramówce NBC i mam nadzieje że dostanie 3 sezon.
Nadrabiam! Że Jill jest lewa ( a nie prawa ) to było wiadomo od początku, a przynajmniej takie przeczucie się miało i się sprawdziło!
W każdym razie, odcinek faktycznie był boski, i śmieszny, i akcja i wszystko to co w Chucku kocham najbardziej. Zgadzam się co do tego, że serial jest jednym z lepszych NBC i naprawdę zdziwiłabym się gdyby 3 sezonu nie dostał. C'mon! to w końcu Chuck!
chociaż ostatnio sceny z Buy More są również boskie.
Świetny odcinek, chyba najlepszy w historii całego Chuck'a. Chuck nadal mnie wkurzał, uciekł z Jil, chciał ją uratować mimo wszystko, nie umie sie czołgać. Świetne sceny C/S - pod prysznicem i jak dzwoni nie chcący do Jil w tym szybie. BuyMoria i Morgan. Emmet jest głupi i wogóle, jak sie upił. No i Jill agentką Fulcrum, nice.
p.s. NBC tak naprawde to ma z 7 seriali z prawdziwego zdarzenia. Myśle, że nie będą sie chcieli pozbyć Chuck'a, a jeśli to...
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p