Vanessa uses the scandalous picture of Catherine and Marcus to blackmail Blair into being a nicer person, so Blair seeks revenge by enticing Chuck to seduce Vanessa. Lily and Bart throw an extravagant housewarming party and expect their children to make them proud in front of the attending press, but a rebellious Serena isn't ready to play by their rules. Meanwhile, Dan and Jenny discover a big secret that Nate has been keeping from his friends. Matthew Settle also stars.
aired: 20.10.2008.
--- Odcinek ni grzał ni ziębił Nawet B/C jakoś mnie nie bardzo interesowało. Już bardziej podobały mi się sceny V/C, bo Chuck był taki... ludzki bardziej przy niej. Jasne, że kocham starego C, ale jego lepsze połowy też lubię + zazdrosna Blair to wspaniała rzecz.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Oj weź mnie nawet nie denerwuje. CV niech spada na bambus...jeżeli oni będą coś kręcić...tylko nie to! Jeszcze kilka odcinków i V tam wszystkich zaliczy...lol
BC było świetne, ta chemia...no ale jeszcze nie teraz...jeszcze trochę zabawy w kotka i myszkę...ale ta ostatnia scena była made of awesome!
Reszta nudna...
I dlaczego nagle Lily się stała najgorszą matką na świecie?? Weird...przecież wcześniej niby było, że zawsze się użerała z Sereną, bo ta piła i imprezowała...no cóż...
C/V - a pfffff....! W ogóle kto kto wymyślił? Czy scenarzyści naprawdę myślą, że ktoś uwierzyłby w tą parę? C/B - fajne były sceny z nimi, ale powiedzmy szczerze - nie jakieś super boskie. Choć teraz liczę, że następne odcinki i Blair chasing after Chuck będa dobre
A Serena gadająca przed dziennikarzami te wszystkie rzeczy była okropna
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
Odcinek taki sobie. V/C hmm, no sama nie wiem co o tym myśleć ta przemiana C. w sumie mi się nawet podoba (jego stara odsłona mi się trochę przejadła ) Zazdrość Blair jest genialna
damn you smell good like home and you make a exellent coffee.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p