Ulubiony serial:
BB / Fringe / MM / SoA
gadu:
3343371
2x07 - A Man Without Honor
13.05. 2012
Jej próby kokietowania z Jonem są mistrzowskie. Teksty o jego "drągu" itp.
Oraz na koniec doszło do bardzo miłego spotkania z grupą Dzikich. Ciekawe, jak sobie Snow poradzi z czymś takim.
Sansa zaczęła krwawić, niestety Shae nie zdołała ukryć tego zdarzenia.
Scena, kiedy Joffrey będzie zapładniał Sansę na pewno nie będzie należała do najładniejszych. 
Całkiem miła pogadanka pomiędzy Tyrionem a jego siostrą, prawie się przytulili.
Pierwszy raz w tym sezonie Królobójca miał tyle do powiedzenia i pokazania.
Próba ucieczki (spodziewałem, że zabije biednego kuzyna), a później utarczka z Catelyn Stark. Ciekawy jestem, co zrobi Lady Stark, jakoś wątpię, żeby zabiła Jaimiego. Może mu coś utnie.
Np. język. 
Dany w poszukiwaniu smoków. Po raz kolejny została pokazana tajemnicza zamaskowana kobieta, jestem ogromnie zainteresowany kim ona jest. Spodziewałem się, że Xaro coś kombinuje i że to on jest winny zabraniu smoków od Matki. Mistrzowska scena morderstwa wszystkich Trzynastu przez Nieśmiertelnych. Nareszcie coś się zaczęło dziać w Qarth.
Genialna końcówka, Theon spalił dwóch ludzi i przedstawił to jakby zabił dwóch małych lordów, bo po prostu nie wierzę, że to byli Bran i Rickon, nie wierzę w to!
Szlag mnie trafia, że muszę teraz czekać tydzień na kolejny odcinek.
Spoiler:

Świetne rozmówki między Aryą a Tywinem.

Na Północy również się dzieje, Ygritte jest cudowna.

Sansa zaczęła krwawić, niestety Shae nie zdołała ukryć tego zdarzenia.

Całkiem miła pogadanka pomiędzy Tyrionem a jego siostrą, prawie się przytulili.

Pierwszy raz w tym sezonie Królobójca miał tyle do powiedzenia i pokazania.

Dany w poszukiwaniu smoków. Po raz kolejny została pokazana tajemnicza zamaskowana kobieta, jestem ogromnie zainteresowany kim ona jest. Spodziewałem się, że Xaro coś kombinuje i że to on jest winny zabraniu smoków od Matki. Mistrzowska scena morderstwa wszystkich Trzynastu przez Nieśmiertelnych. Nareszcie coś się zaczęło dziać w Qarth.

Genialna końcówka, Theon spalił dwóch ludzi i przedstawił to jakby zabił dwóch małych lordów, bo po prostu nie wierzę, że to byli Bran i Rickon, nie wierzę w to!

Mój fanpage o serialach
https://www.facebook.com/serialowaporadnia
https://www.facebook.com/serialowaporadnia