pobierz plik w całości
Following the Rangers' decision to take justice into their own hands, Major Beck goes to extreme measures to prove he's in complete control of the town, while Hawkins receives a call from Chavez telling him that it is time to transport the bomb.[
Morse code: “KNOW YOUR FLAG” Data emisji: 18 marca 2008
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
Moim zdaniem odcinek świetny, aczkolwiek niektóre momenty odrobinę naciągane. Np. skąd Rangersi mieli mundury wojska, dlaczego żołnierze nie ścigali Hawkinsa po tym jak zabrali bombę. Ale nie można za to obwiniać scenarzystów, ponieważ odcinki muszą być bardzo streszczone, gdyż do końca sezonu (serialu) został już tylko 1. Odcinek ogólnie dobry, trzyma poziom, napięcie przez cały odcinek, no i w końcu wiele faktów wychodzi na jaw. Pozostaje tylko czekać na finał. Mam nadzieję, że będzie to koniec całego serialu, bo przeciąganie seriali i kręcenie dwudziestu sezonów jest trochę nieprofesjonalne, psuje to fabułę filmów, aby ludzie mogli zarobić miliony (więcej odcinków - więcej kasy). Piszcie wasze odczucia na temat odcinka
CeeD napisał(a): niektóre momenty odrobinę naciągane. Np. skąd Rangersi mieli mundury wojska, dlaczego żołnierze nie ścigali Hawkinsa po tym jak zabrali bombę. Ale nie można za to obwiniać scenarzystów, ponieważ odcinki muszą być bardzo streszczone, gdyż do końca sezonu (serialu) został już tylko 1.
Też mi się to wydało naciągane, ale ja tego nie usprawiedliwiam małą ilością odcinków drugiego sezonu, no bo przecież nie musieli zaczynać tylu nowych wątków - wtedy nie musieliby tak skracać odcinków. Poza tym, jakoś nie wydaje mi się, żeby wszystko sensownie zakończyli w kolejnym, ostatnim odcinku.
A najdurniejsze to były ta majaki Jake'a ze swoim dziadkiem. Myślałam, że z takimi żenującymi wstawkami skończyli w pierwszym sezonie, no ale się przeliczyłam.
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
Jack szybko został schwytany i bardzo dobrze, przynajmniej były ciekawe flashbacki, które jak widzę nie wszystkim się spodobały;). Widać, że całe miasto jest z nim, nawet jego matka gdyby tam dłużej posiedział mogłoby dojść do ciekawego powstania. Hawkins stracił bombę, która ma wybuchnąć i zniszczyć rząd, a tylko Jack może to powstrzymać, czyżby szykował się sojusz z Backem, który widocznie przezywa małe załamanie. Szkoda tylko, że najprawdopodobniej był to przedostatni odcinek bo oglądalność jest niska przy wysokich notach...
odcinek bardzo dobry. A już myślałem, że za Goetza oberwie New Bern, a tutaj Beck dowiedizał się ładnie wszystkiego Dobra scena gdy Jake się poddał. Fajnie wyglądało to jak zamykali całe Jericho, no by się działo gdyby Jake'a nie uwolinili. Szkoda trochę Becka bo widać, że chłopak się stara
My entire goal in life is to outlive my brother, inherit the family fortune, put all my sisters out on the street and live as frivolously as possible, have numerous wives, thousands of illegitimate children and die completely alone and leave every cent to a parrot named Polly
Nastepny dobry odcinek. Pierwszy raz podczas ogladania tego serialu nie moge sie doczekac nastepnego. Moze dlatego ze jestem bardzo ciekawy jak scenarzysci zakonczyli caly serial
No i stało się zadecydowali że kończą na 7 serial !! Jak oni zamierzają to zrobić ?? Miejmy nadzieję, że jak podpiszemy jakąś petycję to ocalimy Jericho A odcinek mega !! Racja nie które wątki musieli znowu przyspieszyć ale w oglądaniu nic to nie psuło. Akcja znowu non stop. Nie mogę się już doczekać 7... coś czuję że będzie niezła jatka. Gdyby tak jeszcze Beck z nimi poszedł do tego miasta... to by się działo
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p