The gang reaches fame and fortune as super-heroes called the 'ASBO Five' after the existence of super-powers becomes widely known. However, soon the gang is in deep trouble when a killer with a bizarre power of his own targets them.
Data emisji: 16.12.2010
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Trzeba powiedzieć, że twórcy się wycwanili dając Curtisowi moc władania nad czasem. W taki sposób można zabić większość głównych bohaterów, a na koniec i tak przeżyją. Simon dowiedział, że to jego przyszłościowe Ja było zamaskowanym kolesiem. Nathan wymiatał w tym odcinku, a jego zastrzelenie się na antenie było genialne. Koleś od nabiału był dziwny, dobrze że dali mu nauczkę. Chociaż trochę mi było go szkoda. Nasza grupa skończyła prace społeczne. Ciekawe, jak teraz scenarzyści poprowadzą akcję. Już nie mogę się doczekać 3 sezonu.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Buuu a ja tam uwielbialem klimat prac spolecznych, spotkan w centrum w ich pomaranczowych kombinezonach i teraz wszystko sie skonczy Chociaz mam cicha nadzieje, ze jakos do tego wroca.
Jak Curtis powiedzial, ze nie toleruje laktozy to juz bylo wiadome, ze ich wszystkich uratuje
No i smutno się zrobiło, że to już koniec pomarańczowych wdzianek. Dużo rzeczy się zdarzyło - Simon dowiedział się, że to on był gościem w masce. Wszyscy przeżyli chwil sławy. Wszyscy umarli. A później Curtis cofną czas i zapobiegł tragedii. Nie ma to jak mieć super wygodną moc, która pozwala wszystko odwrócić. Podobał mi się występ Nathana na żywo I przemiana Simona oraz jego poświęcenie. A wydawałoby się umiejętność kontrolowania nabiału jest taka nieprzydatna.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p