Ulubiony serial:
BB / Fringe / MM / SoA
gadu:
3343371
2x06 - Can I Have a Mother
13.02. 2012
Świetnie, że Debbie wydała na końcu epizodu sekret Jimmiego. Teraz będzie się działo!
Ian i Lip nadal pokłóceni...mam nadzieję, że szybko się pogodzą, bo uwielbiam ich wspólne sceny.
Przyjęcie weselne Karen wypadło genialnie, głównie było to zasługą babci Gallager i Sheili.
Ich wymiana zdań i szyderstw zakończona wyciągnięciem gnata była cudna. 
Babcia Gallagher jest super ciekawą postacią, zachowanie Franka i jego wybuch złości był mistrzowski. Po za tym dla reszty rodziny jest całkiem miła, jej prezenty dla Debbie i Carla oraz pomoc pieniężna Fiony. Cieszę się, że zostanie trochę w serialu.
Wbicie śrubokręta w nogę Franka.
Lip ostro pojechał w tym odcinku, tekst o usunięciu dziecka do Karen był co najmniej niesmaczny.
Ethel nieźle sobie poradziła zdobywając pieniądze na wyjazd sprzedając trawę zakopaną w ogródku.
Szkoda, że wyjechała z Malikiem, była ciekawym dodatkiem do Kevina i Veroniki.
Spoiler:

Steve/Jimmy powrócił na dobre i bardzo się z tego cieszę! Do tego powrócił już jako mąż brazylijskiej córki jakiegoś gangstera mówiącej tylko po portugalsko.

Ian i Lip nadal pokłóceni...mam nadzieję, że szybko się pogodzą, bo uwielbiam ich wspólne sceny.
Przyjęcie weselne Karen wypadło genialnie, głównie było to zasługą babci Gallager i Sheili.

Babcia Gallagher jest super ciekawą postacią, zachowanie Franka i jego wybuch złości był mistrzowski. Po za tym dla reszty rodziny jest całkiem miła, jej prezenty dla Debbie i Carla oraz pomoc pieniężna Fiony. Cieszę się, że zostanie trochę w serialu.

Wbicie śrubokręta w nogę Franka.

Lip ostro pojechał w tym odcinku, tekst o usunięciu dziecka do Karen był co najmniej niesmaczny.

Ethel nieźle sobie poradziła zdobywając pieniądze na wyjazd sprzedając trawę zakopaną w ogródku.

Mój fanpage o serialach
https://www.facebook.com/serialowaporadnia
https://www.facebook.com/serialowaporadnia