Blair who in particular should be busy due to her involvement in Waldorf Design, decides to sabotage her mother's fashion show as an expression of anger. Her mother, Elanor listened to the suggestion given by intern Jenny to give Serena and her new socialite friend, Poppy Lifton the front row seats of the show.
Dan is exploring his friendship with Chuck and finds a downside to it, while Lily is digging on a secret that her new husband Bart has been holding.
Recent casting news suggests that Wallace Shawn will portray a new character in the show named Cyrus who will be the father of Serena's new boyfriend, Aaron. In the book version, Cyrus will eventually marry Blair's mother.
no no konflikt B./S. o władze zapowiada się ciągnąć dalej...
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Bez sensu! Druga seria zapowiadała się naprawdę fajnie, ale ostatni odcinek i ten właśnie strasznie mnie irytowały. A ten 'dziubek' mean Sereny mnie tak maksymalnie wkurza, że nie wiem czy wytrzymam
Oglądam to only for C/B, ale i tak nie dostaje tego co chce
A mi się właśnie dobrze oglądało Nie było C/B, które mnie wkurza. Nie było S/D, które kiedyś uwielbiałam a ostatnio łamie mi serce. Były za to prześmieszne sceny D/C, Serena taka jaką powinna być i Blair dostająca kopniaka w tyłek Jenny znów powiało w inną stronę, zobaczymy na jak długo...
Ale to chwilowe, na pewno odcinek później, gdy się okaże, że ta Pippi czy jak jej tam nie jest wcale taka cool S poleci do B ją przepraszać mówiąc, że się pomyliła i pewnie przy okazji zrezygnuje z bycia Queen
w nastepnym odcinku klopoty B. z dostaniem sie na Yale zbliży B. i S. do siebie...
fajny odcinek Jenny teraz zmieni się w zbuntowaną... szkoda Eleanor która za każdym razem pogrąża się sama nie potrafi dojsc do sukcesu tak tez bylo w pierwszym sezonie...
Przyominam o tym, że nie piszemy co się będzie działo w późniejszych odcinkach.
Co do samego odcinka...Serena to mnie rozbawiła w tym odcinku...outshine you...dobre... anielica Serena, dobra dla wszystkich, stwierdza, że czas być sobą...geez...Ja rozumiem jakby to powiedziała po tym jak Blair zrobiła coś niemiłego, ale Blair przyszła przeprosić...
Chce być gwiazdą...niech będzie, ale Don't worry B, the brightest stars burn out the fastest.
D/C - ciekawy wątek.
Jenny - a już myślałam, że ją lubię. Jenny myśli, że jest ponad wszystko, że jest gwiazdą...robi się z niej książkowa wersja, której nie znoszę.
Bart...what an ass...ale zaintrygowała mnie ta tajemnica Lily...
A mnie sie podoba ze Serena przestanie sie usuwać w cień Blair i robić wszystko "zeby przypadkowo Blair nie urazic". Ta nowa kolezanka Sereny miala racje: jesli Blair nie cieszy sie z sukcesow Sereny to znaczy ze nie jest jej przyjaciólka. Podobal mi sie ten watek, bardzo życiowy
Tylko że ona nie stała wcale w jej cieniu...sorry ale po powrocie, sama tam chciała być i to nie ze względu na Blair...lol
No tak Blair nie jest jej przyjaciółką, bo jest zazdrosna, ale o tym ile razy ratowała S już się nie pamięta...była wredna, ale skoro Blair jest beznadziejną przyjaciółką, to jaką jest S, która przespała się z N?
No fakt, troche ta ich "przyjaźń" dziwna. Z zachowania wynika że są w stanie sobie oczy wydłubać, ale na każdym kroku powtarzają (szczególnie S.) "You're me best friend"
Odcinek był ok. Szczere wyznania C. no proszę, proszę i końcowa rozmowa S. i B. w sumie to dobrze, że S. powiedziała, to co powiedziała Jednakże nie mogę znieść little J. -.- grrrr ... jak ona mnie irytuje (a lot!)
damn you smell good like home and you make a exellent coffee.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p