Blair and her "Posse" interview different girls to decide whether or not they would be inducted into their "clique". Meanwhile, Dan meets a new student named Amanda, and the two instantly bond, however, Blair and her "posse" attempt to sabotage Dan and Amanda's new friendship by introducing her as the new girl into their clique. Serena also meets somebody new, and he could be her next love interest. And Vanessa finally meets with the duchess.
Data emisji: 22 września 2008
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
Ja po prostu kocham B, tylko co ona widzi w C? Tego chyba nigdy nie zrozumiem
Queen S is back! And B sorry but you lost your crown ^^
Nareszcie S taka jakiej oczekiwalem, taka jaka byla za 'dawnych czasow' [tych przed serialem]
A V to jak juz mowilem glupia idi*tka, jak by nie mogla poczekac az B do niej oddzwoni? tylko musiala pobiec na skarge do Lorda-tatusia
A D to taki niestaly w uczuciach jeden dzien i juz za inna sie oglada, a gdzie jest ta jego 'wielka milosc'?
Na szczescie nie bylo za duzo C i N w tym odcinku bynajmniej nic waznego, no moze pod koniec kiedy sie okazalo ze 'nowa wybranka' D jest podstawiona przez C
Jenny, ta to sie jednak doigrala, ciekawe kiedy sie w koncu do niej dobiora?
Jak dla mnie to w tym serialu jest o jedną queen za dużo. Jeśli chcieli zrobić książkową Serenę to powinni zrobić ją taką na początku bo teraz jej przemiana nie podchodzi wielu ludziom. Mi się w sumie na początku podobała ta myśl, ale potem stwierdziłam, że to głupie i, że zdecydowanie wolę wredną Blair. A teraz jak obie będą wredne to nie wiem co się stanie z ich przyjaźnią. No nie wiem, zobaczymy.
oh, Serena, bleh. ze nigdy za nią nie przepadałam to teraz udaje tą bad co jej nie wychodzi bo tylko głupie miny strzela.
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Ja w sumie nie mam nic do tego, żeby S. była teraz trochę bitchy w końcu jak długo można było być obrończynią uciśnionych?! niech sobie trochę pobędzie tą 'queen'
damn you smell good like home and you make a exellent coffee.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p