pobierz plik w całości
Rita's estranged mother visits and senses something is wrong with Dexter. Masuka thinks he's developed a lead in the Bay Harbor Butcher case, which has Dexter concerned. Angel's interrogation of a witness crosses a line.
Premiera: 21 października 2007
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
No i po odcineczku... Odcinek na +, dużo lepszy od poprzedniego. Fajny temat z glonami na kamieniach. Dobre było jak Dexter rozwalił chłodzenie żeby zniszczyć te glony a tu zonczysław, glonów nie ma na ciałach Debra powoli wraca do normalnego trybu życia... Lila wymiata jako opiekunka Dextera i ten kiss na koniec
Niewiedza nie hańbi, większość poczytuje ją za szczęście.
Mamuśka Rity jest ciekawą postacią... zastanawiam się czy szybko owinie sobie wokol palca Rite tak zeby nią kierować... myśle że Rita bedzie podejrzewac romans Dexa z Lila...
Klatus napisał(a):Coraz bardziej lubię Laile Mam nadzieję, że coś między nią, a Dexterem zaiskrzy, bo Rita już mnie strasznie nudzi.
Po prostu musi zaiskrzyć! Lila jest świetna! Dexter przechodzi zmiany i myślę, że ktoś taki jak Rita nie będzie już niedługo potrzebny "nowemu" Dexter'owi. A jak nie wyjdzie "samo z siebie", to albo zazdrość Rity, albo knucia Mamuśki i tak do tego prędzej, czy później doprowadzą.
A mi się te zmiany nie podobają, lubiłem go takiego jakim był w pierwszym sezonie; zakręcony, bez uczuć, pewny siebie... Laila źle na niego działa, ale i Rita głupio robi...
Fajny odcinek, trochę taki psychologiczny ;] Rita ma fajną matkę, poznała się na Dexterze od razu. Maria wróciła na stanowisko i to w jakim stylu. Wyjątkowo wredna suka Dexter sabotuje śledztwo i to jeszcze nieudolnie. Następnym razem będzie się musiał postarać. Lila jest chora ;] ciekawe tylko na co. Śmieszne są rozmowy Dexa z Ritą. Naprawdę
Kamienie popsuły humor i plany Dextera, to smutne.
Najbardziej mi się podobało jak Dexter nakrył w łóżku Debre z Gabrielem. Wogóle Debra w końcu 'odżyła', ale sceny w sypialni wskazują na to, że jednak nie do konca.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p