dodano 28 paź 2012, o 13:07
Serial znajduje się w mojej naprawdę ścisłej czołówce. Uwielbiam.
Cały odcinek czekałem jak na szpilkach na zakończenie. Zaczęło się dosyć spokojnie - obserwacja Brody'ego, niby przypadkowe wpadnięcie na Carrie, wzbudzenie obaw, ale końcówka była tak niesamowicie przełomowa dla tego serialu. Twórcy zapowiadali bombę, no i ją otrzymaliśmy. Brody pojmany przez CIA! Scena rozmowy z Carrie chwilę wcześniej - niesamowita. Pokazała, że mimo wszystko Carrie ma problemy emocjonalne, jest nie do końca zrównoważona psychicznie. Może nie jedyny, ale na pewno największy motyw jakim się kierowała to zwykła zemsta na sierżancie Brodym, za to co przez niego przeszła, a nie chęć powstrzymania terrorystów.
Prywatne śledztwo kumpli Brody'ego może ich do czegoś doprowadzić. Sądzę, że prędzej czy później odkryją prawdę.
Nowy koleś w CIA jest mi podejrzany. Coś czuje, że jest kretem i sporo namiesza.
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, Game of Thrones, Person of Interest, New Girl, American Horror Story, Homeland, Luther
Nadrabiam: That '70s show, The Wire, Desperate Housewives, Castle, Damages
Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon, The Killing