Walt and Jesse appear to be in the clear but Jesse has no money and Walt can't leave the room without Skyler wondering where he is. Jesse's parents are still fed up with him and his drug use so they order him out of the house - it turns out they own it, not Jesse. He finds himself not only without a place to stay but with few friends who will put him up for the night. He ends up tracking down his RV and spends the night in it. Walt's overly correct behavior sets Skyler of on a binge of not telling him anything about what she is up to or who she is seeing. She is fed up with Walt's behavior and wants to know what is really going on.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Coś sie zaczyna dziać w małżeństwie Walta i Skyler... z jednej strony nie dziwie się, że chodzi taka wkurzona. Z drugiej mam nadzieję, że nie zostawi go.
Jak dla mnie to genialny odcinek, a szczególnie ta końcówka. Rewelacja. Przede wszystkim aktorstwo Cranstona, Paula i Gunn świetne. Początek bardzo spokojny, wręcz obyczajowy, a potem aż zawrzało.
Jessie - uwielbiam go. Ale miał w tym odcinku niezłego pecha, nikt go nie kocha i jeszcze ten kibel.
Walter - próbuje wrócic do łask Skyler, ale NA SZCZĘŚCIE ta nie jest głupia i widzi, że coś jest nie tak. Już myślałem, że Walt powie jej o narkotykach.
Dwie kłótnie na końcu - ja uwielbiam jak sie ludzie na ekranie kłócą i jak jest to dobrze zagrane. Tu tak było. Walt/Jessie - okropnie mi się podobała ta scena. I to, że zaproponował mu śniadanie potem.
Dokładnie! Znakomity odcinek w którym nie mało się działo. Jesse dostaje po nieźle po dupie - traci dom, rodzice mają na niego haka, okazuje się że nie ma przyjaciół, kradną mu motocykl i jeszcze wpada do kibelka no i robi sobie wroga z tego Clevesa. Scena bójki z Walterm genialna! i to na końcu jak mu pomaga U Waltera też się działo - Skylar mu nie ufa, on robi wszystko żeby ona mu wybaczyła ale nic z tego. Chyba jednak będzie się musiała o nim dowiedzieć. Znowu pokazali na początku tego dziwnego pluszaka. Czyżby w finale było wielkie bum w domu Waltera?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p