Serena and Dan are forced to deal with their unspoken problems while trapped in an elevator during a citywide blackout. In a humorous twist, Blair questions the lack of passion in her relationship with Marcus, while at the same time Chuck appears to have lost his passion for any woman other than Blair. Meanwhile, Nate struggles between his feelings for Vanessa and his more-complicated-by-the-day relationship with Catherine. Jenny risks losing her internship when Eleanor catches Jenny critiquing one of the Eleanor Waldorf designs.
Data emisji: 15 września 2008
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
Soł Marcus musi odejść! xD Catherine również Sceny C/B były naprawdę... intensywne i mam nadzieję, że naprawdę niedługo wszystkie przeszkody na ich wspólnej drodze znikną. S/D - w sumie wiadomo było, że to tak się skończy i cieszy mnie to. I tak wszyscy wiemy, że są ENDGAME i chwila bycia osobno im nie zaszkodzi. Ładne sceny w windzie V/N - urgh, ja naprawdę przekonałam się do tej pary i życzę im jak najlepiej... no oczywiście po tym jak Catherine sobie pójdzie a oni się w końcu zejdą
a ja tam badzo lubie Catherine, a B byla by taka sama jak ona jesli nawet nie gorsza jesli ostatecznie wybrala by lorda, ale wszscy i tak wiemy ze sie tak nie stanie
S/D - ta para jest mi kompletnie obojetna, jakos moga byc ale nie musza
N - ha ha ekskluzywna meska prostytutka, ha ha dobre ciekawe ile bierze za godzine? a moze to od numerku?
C - ten to ma problem, brak seksu lol i w dodatku 'nieszczesliwie' [jak na razie] zakochany, jego postac chyba mnie najbardzie rozbawia
J - kilka szczerych wypowiedzi i nagle najlepsze przyjaciolki z matka B
V - idiotka czy co? nagle pani z milosci oddaje swojego ukochanego w ramiona bogatej, wplywowej i jakze uroczej ksieznej... wlasciwie to nie wiem czemu N woli V od Catherine
Cya napisał(a):V - idiotka czy co? nagle pani z milosci oddaje swojego ukochanego w ramiona bogatej, wplywowej i jakze uroczej ksieznej.
No trudno, żeby tego nie zrobiła, skoro Catherine zagroziła, że wyda ojca N. FBI. Co nie zmienia faktu, że nie lubię V. i najlepiej jakby gdzieś wyjechała
Generalnie C i B muszą się w końcu zejść bo naprawdę to jedna z moich ulubionych par ever
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
Nie wiem co się tak Jenny uwzięliście. Owszem w pierwszym sezonie była momentami wkurzająca (dobra, częściej niż momentami ), ale w tym sezonie póki co jest ok.
Miło słyszeć, że nie jestem jedyną osoba która nie przepada za Chuckiem. Ale w moim przypadku to kwestia aktora, a nie samej postaci . Nie wiem czy w końcu się do niego przekonam.
Na bieżąco: Grey's Anatomy (s8), Desperate Housewives (s8), The Office (s8), The Big Bang Theory (s5), Parks and Recreation (s4), 90210 (s4), Modern Family (s3), Glee (s3), The Middle (s3), The Walking Dead (s2), New Girl (s1), American Horror Story (s1) W wolnej chwili: The Simpsons (s15), Bones (s6), How I Met Your Mother (s2), Dead Like Me (s2), Doctor Who (s2), Sailor Moon (s1)
ale wlasnie ze J jest jakas taka dziwna w tym sezonie, wolalem jak byla wredna, no coz zawsze mnie ciagnie do wrednych postaci lol no moze z wyjatkiem Chucka
KraX napisał(a):Co do J. , to wg mnie mnie chcą z neij zrobić takiego swoistego kopciuszka.
no sorry raczej nie za bardzo chca z niej zrobic kopciuszka, przypatrz sie uwaznie, ona w cale nie jest taka milo i dobra, ona jesli ma tylko okazje jest bardziej wyrachowana od Blair, a to juz jest duzy sukces, gdyby tylko miala pieniadze to moge sie zalozyc ze byla by taka sama jak G
D/S - To ich rozstanie było trochę sztuczne...jakieś na siłę wymyślone powody...Ale te trzy dziewczynki za to były śmieszne.
C/B tylko tyle powiem. lol
Marcus i Catherine - go away! Marcus i jego akcent...nie podoba mi się ten akcent, denerwuje mnie.
Jenny - gdyby tak nie piszczała, to by było perfecto.
Rufus - Lily musi wrócić, bo Rufus umawia się z jakimiś pasztetami.
Zaskoczyła mnie Blair tym co powiedziała S o jej związku z Danem.
N/V - trochę dziwne, że tak nagle znowu mają maślane oczka na swój widok...
W ogóle jaki z N jest kretyn...powiedział Catherine, gdzie jest ojciec...lol Jak powiedziała, że dowiedziałą się o tym w łóżku, to mi się skojarzyło z Monroe/Kennedy.
Pobierz plik w całości
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p