KraX napisał(a):A może na obrazie jest Sylar i Candiece która zmieniła się w Claire żeby dostac sie do Benneta? Sylar i CAndience pracuja dla Firmy i ich zadaniem było pozbyc sie zdrajcy. Co Wy na to?
Sylar nie pracuję dla Firmy, on pracuję dla siebie Candiece raczej nie żyje.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
KraX napisał(a):Mi się wydaje, że to co zabił Sylar jest a raczej było iluzją. Możliwe, że jest w siedzibie Firmy a ta wyspa z Lostów to iluzja
Znowu naciągasz. Niech ukaże się już następny odcinek, bo niektórzy już osobnych Heroesów tworzą.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Mi się wydaje, że to co zabił Sylar jest a raczej było iluzją. Możliwe, że jest w siedzibie Firmy a ta wyspa z Lostów to iluzja
I dlatego napisałem, że raczej nie żyję. Nie wydaję mi się żeby dałaby się podejść w taki sposób, a jeszcze przed obudzeniem Sylara rozmawiała przez telefon o nim. No cóż, zobaczymy jutro
Wow, odcinek zaskoczył mnie powrotem Sylara. Myślałam, że miecz Takezo Kensei załatwił sprawę Śmieszna sprawa z Bennetem. W końcu i na niego przyjdzie pora. Nie spodziewam się zbyt wiele po osobie jego zabójcy - myślę, że nasz Gabriel wciąż będzie kontynuował swoje hobby. I nie dla Micah i Nikki! Już myślałam, że definitywnie przepadli...
Tez myślałam że Sylar nie zyje a tu prosze niespodzianka Clair jakoś będzie zamieszana w śmierc ojca, bo rzeczywiście tew obrazy raczej zawsze dokładnie "opisywały" sytuację
Pete robi się świetny. Od zawsze był moją ulubioną postacią. Ale gdzie jest ta blizna co to miał ją mieć? Ja wiem że przyszłość się zmieniła, ale i tak wybuchł, więc powinien chyba ją mieć... Ale Tatuaż Pete'a się zmienił w ten znak, czyżby był teraz coś jak Niki?
Mr. Benet molestował Westa, a to ci dopiero... Pewnie Haitańczyk mu to wymaże z pamięci, bo pewnie będzie z Claire, albo opowiedzą Westowi wszystko. A w ogóle, to już mi się znudziło nazywanie Haitańczyka Haitańczykiem... On ma na pewno imie...
West mnie wkurzał trochę z tym wścibstwem, ale cóż, chciał sobie Claire poderwać, też bym był taki nachalny. Ale fajnie potem sobie latali.
Pfff... Nudny odcinek. Przynajmniej Nikki wróciła, po co ona sie leczy? I co będzie musiała im potem oddać? Niech Peter otwiera to pudełko... I niech wraca do nyc. Sylar, oj Sylar. Ale ja go lubie. Niech wróci do prawdziwego zabijania. Claire/West. Wiem, wiem, mam sobie nie robić nadzieji. O ludzie, niech Hiro stamtąd wraca. Nudy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p