Elena, Damon, and Alaric travel to Duke University to study Isobel's research on folklore and paranormal phenomena, hoping to find some clues to the mystery surrounding the Lockwoods. Vanessa, a former student of Isobel's, helps them sort through the research and ends up learning more than she had anticipated. Stefan encounters a terrifying new danger in the woods, and Tyler uncovers a shocking discovery about his uncle Mason.
---------------------------- Wilkołaki wyszły całkiem nieźle Owszem wiele się ich nie naoglądaliśmy, ale mi się bardzo podoba ten wątek. Mam tylko nadzieje, że Stefan nie wyprał Tylorowi mózgu i ten zacznie o coś podejrzewać Salvatorów. Byłoby o wiele ciekawiej. Caroline ma pierścień od Bonnie. Spodziewałem się tego. Szkoda tylko, że nie dostaliśmy scen Boonie/Damon bo te uwielbiam. Jednak testowanie pierscienie też dobre Stefan i Caroline na polowaniu ale mi się podoba ta nowa wampirzyca. Szkoda tylko, że wizyta Katherine oznacza dla niej kłopoty. Kłopoty dla każdego. Ciekawe co to za diaboliczny plan. Wyprawa Damona, Alarica i Eleny udana. Wprawdzie wiele się nie dowiedzieliśmy, ale i tak mi się podobało. Szzególnie jak Damon uratował Elenę No i Elene zacznie grzebać w przeszłości Katherine. Fajny początek jak Damon opowiadał Alaricowi o wilkołakach i porówna łsię do Beli Lugosi
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
K... każda nowa laska w serialu musi zawsze zmierzyć Damona od góry do dołu:) ? , a potem ma strzałe w plecach i odjcheany txt "oh that bitch is dead" Mason pobuszowal po lesie, spodziewałem się trochę więcej akcji, ale nie było aż tak źle Damon&Elena friendship its over. No teraz się facet załamie, ale Kath wórciła, więc znowu może z nią będzie kręcił
nie no, niech Damon nie kręci z Katherine. tego to nie chcemy <tzn, ja nie chce >, a feeee. a odcinek świetny. Elena/Damon to sceny, które lubię najbardziej. Elena zimna dla Damona, ale well, co się dziwić, prawda? W końcu zabił jej brata. Damon za to słodki jak zwykle ostatnio scena ''polowania'' Stefana i Caroline świetna. VD to zdecydowanie najlepszy serial tego sezonu póki co. < mówię oczywiście o tym co już oglądałam >
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
fuck.. miałam nadzieję, że jednak Damon wiedział, że Jeremy miał na sobie pierścień.. a tu jednak nie I co, myśli, że jak powie "przepraszam" to sprawa załatwiona? Chociaz uratowanie jej od strzały było fajne Ale i tak uważam, że Elena dobrze zrobiła, że zakończyła przyjaźń z nim, chociaż wiadomo, że w końcu się pogodzą. Caroline jako wampir mi się podoba, ale skoro obiecała Mattowi, że nie będzie taka zazdrosna to po co drugi raz zrobiła to samo? No i się doigrała, chłopak miał dość. Tego, że go pogryzła nie mam jej za złe, bo to w końcu instynkt. Katherine jest Europejką hmm Alaric i Jenna ona jest jakaś taka mdła ale miło widzieć Alarica w scenach romansowych Wilkołaki! bardzo fajnie to wyszło dobrze, że nie wyglądają jak jakieś monstra tylko takie fajne wilczki Ciekawe, czy Tyler będzie pamiętał akcję Car/Matt w lesie. Stefan się fajnie zachował opiekując się Caroline ale sprawa z zrobieniem pierścienia dla niej trochę za szybko się udała Liczyłam na jakieś komplikacje, a tu 5 sekund i zrobione. Ogólnie odcinek faajny
2 Broke Girls || The Big Bang Theory || Modern Family Desperate Housewives || Dexter || The Vampire Diaries
jeśli chodzi o Caroline i jej wybuch zazdrości to ja miałam jednak wrażenie, że ona zrobiła to specjalnie, bo wiedziała, że on tak na to zareaguje.
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Świetne sceny Caroline i Stefana, tekst o zabijaniu króliczków. Poznanie trochę prawdy o Katherinie i o wilkołakach - nice! Rick wrócił i będzie poświęcał całą uwagę Jennie. Pojawił się wilkołaczek, nawet niezły. Teraz czekam na przemianę Tylera. Katherine pojawiła się w końcówce i znowu pewnie namiesza. Ciekawe, co planuje zrobić z Caroline.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Pierścień dla Caroline zrobiony. Super, im więcej tej postaci w VD tym lepiej. Caroline nie może się znudzić. Bonnie na coś się przydała. Szkoda, że moja ulubiona Caroline jest szantażowana przez Katherine.
Świetne sceny z Masonem. Polubiłem tą postać. Fajnie wypadła też wycieczka Eleny, Damona i Ricka.
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, The Killing, Game of Thrones Nowe: New Girl, The Secret Circle, Person of Interest, Revenge, Terra Nova, American Horror Story, Homeland, Grimm, Once Upon a Time, Hell on Wheels, Bez Tajemnic Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p