pobierz plik w całości
With one person dead, Matt enlists some unlikely help as the attacks continue on people with abilities. Claire's efforts to hide her healing abilities at her new California high school are jeopardized by a fellow student with a secret of his own. As part of his new job, Dr. Suresh must track down The Haitian. While crossing into Mexico, Maya and Alejandro's abilities prove to be a threat to those around them. Meanwhile, disappointed by his hero Kensei, Hiro resolves to rectify any damage his presence in feudal Japan has done to history. And another lost Hero falls in with a gang of Irish gangsters with clues to his past.
Data emisji: 1 października 2007
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 2 paź 2007, o 14:19 przez aja, łącznie edytowano 1 raz
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
I właśnie to mi się nie podoba...=/ Tak to każdy miał inną moc i było fajnie,a teraz się dublują...=/=/
W końcu na ziemi żyje ponad 6 mld ludzi, więc nawet jak niewielka ich liczba będzie posiadała jakieś zdolności to i tak z czasem będą się musiały dublować ...
Przez chwilę mi też nie podobało się, że ten chłopak ma taką moc jak Nathan, no ale przy takiej ilości ludzi na świecie to moce dublować się będą. Zresztą co innego mogli by twórcy w zamian wymyślić.
Czesiek_PL napisał(a):A może posiada on jeszcze coś poza lataniem?
Raczej nie, każdyz bohaterów ma po jednej mocy. Sylar i Peter maja wiele, ale dzięki swoim zdolnością pierwotnych jeśli ktoś nie ma że tak powiem ogniskowania mocy to pewnie będzie miał jedną
Niewiedza nie hańbi, większość poczytuje ją za szczęście.
glam_star napisał(a):mi też nie podobało się, że ten chłopak ma taką moc jak Nathan, no ale przy takiej ilości ludzi na świecie to moce dublować się będą. Zresztą co innego mogli by twórcy w zamian wymyślić.
mogli z niego zrobić, np.: kamelona... a nie latajacego nr 2 no chyba że nie tylko lata... się okaze niedlugo zapewne...
ciekawe czy to naprawde Peter zastanawia mnie ten wisiorek z tajemniczym znakiem... no i to co sie z Nathanem stało ta scena w barze... mial poparzona twarz... ciekawe co sie rozegrało miedzy bracmi i jak Nathan wrócił...?!
Ostatnio edytowano 27 wrz 2007, o 23:48 przez zoey, łącznie edytowano 1 raz
Możliwe że Nathan rzucił Petera a sam nie wystarczająco szybko odleciał i dlatego ma poparzoną twarz. Z kolei ten znak jest na mieczu Takenzo Kensei i później przewija się przez cały sezon pierwszy. Firma posiadała ten znak, może dlatego że TK był pierwszym ze zdolnosciami. Możlwie że Firma zajęła się Peterem po wybuchu wyczyścili mu pamiec bu znowu do niego doprowadzić.
Może być jeszcze tak, że to Hiro jest Takenzo Kensei o którym czytał mu ojciec.
Ostatnio edytowano 28 wrz 2007, o 13:32 przez KraX, łącznie edytowano 1 raz
Niewiedza nie hańbi, większość poczytuje ją za szczęście.
Kolejny dobry odcinek.
Dzięki utracie pamięci Peter nie był znowu ciapą i pożądnie powalił wroga Anglik z przeszłości ma moc jak Claire, zapewne znowu będą niektórzy zawiedzeni, że moc się dubluje. Mi to nie przeszkadza. Nowy kolega Claire pechowo, a może i nie, widział przez okno jak obcina sobie małego palca u stopy. No ciekawa jestem co się będzie działo w szkole jak na siebie wpadną Wiadomo po co tej meksykance brat, a właściwie co takiego robi żeby nie zabijała. Rodzeństwo jeszcze zdązy się rozkręcić w późniejszych odcinkach.
Szkoda, że dalej nie pokazano Jessici i Sylara.
Odcinek dobry ale nie powala na kolana. Tak naprawde nic nowego sie nie dowiedzielismy oprocz tego ze Takezo Kensei ma moc regeneracji. Mam nadzieje ze trzeci odcinek bedzie o wiele lepszy i w koncu pojawi sie reszta herosow. Cos ten zly slabo zabija, bo mial tyle czasu i tylko lekko zranil matke Pettrelich...chyba ze w ogole nie mial zamiaru jej zabic:)
No odcinek średni, choć momentami wymiatał!! Np. Rozwałka jaką urządził Peter w barze, albo ta akcja z bliźniakami... chyba wiadomo już co to za oczy na rysunkach od molly, ona chyba śni po prostu o tej nowej herosce. Trochę mnie rozczarowali tym, że Tankezo Kensei też ma moc regeneracji no ale fajne że jakąś moc ma!! Bynajmniej chyba Hiro nie będzie mu musiał pomagać Zobaczymy co będzie dalej, i ciekawe czy w końcu pokażą Sylara i Jessice Trochę mi ich brak... Odcinek oceniam na 9/10!!
Heh...oglądałem poprzednio ten odcinek o drugiej w nocy, teraz czytam te wpisy, że coś o Peterze piszecie...faktycznie przejrzałem o co chodzi i on był w tym barze
Odcinek dobry choć nie jakiś rewelacyjny. Peter zaczyna fajnie rzeźnić, Hiro śmieszy i bawi jak zawsze, Claire eksperymentuje, wszystko idzie w dobrym kierunku. Jeszcze tylko nowi bohaterowie pokażą coś więcej, pojawi się Sylar albo nawet bardziej Zły i starzy dobrzy bohaterowie (tj. Niki, DL, Micah) i będzie dobrze. Heroes rządzi!!!
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
odcinek gorszy od pierwszego jak zabili Takezo Kensei to juz myślałem ,że Hiro przejmie jego imię i to on będzie tym bohaterem, a tu niespodzianka, Takezo żyje Pobierz plik w całości
My entire goal in life is to outlive my brother, inherit the family fortune, put all my sisters out on the street and live as frivolously as possible, have numerous wives, thousands of illegitimate children and die completely alone and leave every cent to a parrot named Polly
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p