Sookie is forced to cope with Bill’s obligations to Jessica, as well as the romantic inconveniences the teen vampire’s presence creates. At the Light of Day leadership conference, Jason makes a favorable impression on its ambitious leaders, Steve (Michael McMillian) and Sarah Newlin (Anna Camp), though not on his jealous roommate Luke (Wes Brown). Maryann casts her spell on Merlotte’s patrons, and Sam proves helpless to stop the revelry.
Premiera - 21 czerwca 2009
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
świetny odcinek. Zakończenia są zawsze w TB takie, że nie można się po nich doczekać następnego odcinka. Ciekawe co nastąpi potem ale myślę, że będzie to na co wyglądało czyli śmierć.
Na początku kłótnia Sookie z Billem fajna, a rozmowa trochę naiwna
Sookie jak zwykle głupia i pojechała z Jessicą, a a Bill musi teraz po nich sprzątać. Ciekawe co teraz zrobi. Zabiję go czy nie?
Jednak w tym odcinku lepszy był wątek z Maryann, urządziła całkiem niezłą imprezę u Sama i teraz go jeszcze szantażuję. Tylko czego tak na prawdę chcę. Sookie weszła do jej głowy i dziwne głosy slyszała. Kim ona na prawdę jest?
Wątek Jasona świetny na początku jak jechali autobusem i śpiewali religijne piosenki, a potem grali i to przedstawienie na końcu, a potem jak pomylił Jezusa z Mojżeszem Jednak lepsze są flashbacki z przeszłości co go prześladują. Może niedługo zmieni orientację polityczną i przejdzie do Ligii Wampirów
Najlepszy wątek jednak z Laffayetem i Erikiem. Na początku jak Erik spytał się go czy ma krew we włosach, a potem się obciął Sookie pojedzie pewnie do Dallas, robi się ciekawiej. Laffayett zostanie wampirem, super
Świetny, świetny odcinek. Końcówka oczywiście najlepsza... Nie mogę się doczekać następnego...
Strasznie podobał mi się wątek Laffayett/Eric. Początek i rzucanie ręką genialne. Najlepsza była ta babka, która postrzeliłą go w nogę. I czyżby Laffayette został wampirem? Oby!
Sookie jest świetna. Jessica się wpakowała, Bill wszystko uratuje. Ciekawe czy zabije tą rodzinkę... Fajny by było, gdyby Tara wprowadziła się do Sookie...
Jason także świetny. Mam nadzieje, że nie będzie przeciwny wampirom... Podobała mi się scneka, którą odgrywał z tą babką. Pewnie coś między nimi będzie.
I chyba ostatni wątek, czyli Maryann. Sama postać jest wkurzając i intrygująca. Ten język w głowie, taniec, szantaż... Ta jej moc, dzięki której przemieniła Sama w psa - mam nadzieję, że ma jeszcze pare podobnych zdolności.
Nosz cholera, znów nie było tego fragmentu ze sneak peeka . Ale w następnym odcinku będzie na bank.
Lafayette wampirem? Sama nie wiem. Tzn. zapewne nim będzie, bo przecież go nie zabiją, ale on mi nie pasuje na wampira
Sookie/Jessica/Bill - lubię ich trójkąt . Sookie jest strasznie naiwna, teraz Bill będzie musiał po niej posprzątać. Czy zabije rodzinę J.? Nie sądzę...
Jason w tym odcinku podobał mi się bardziej niż w poprzednim, ale wciąż czekam na coś konkretniejszego w jego wątku.
Na bieżąco: Grey's Anatomy (s8), Desperate Housewives (s8), The Office (s8), The Big Bang Theory (s5), Parks and Recreation (s4), 90210 (s4), Modern Family (s3), Glee (s3), The Middle (s3), The Walking Dead (s2), New Girl (s1), American Horror Story (s1) W wolnej chwili: The Simpsons (s15), Bones (s6), How I Met Your Mother (s2), Dead Like Me (s2), Doctor Who (s2), Sailor Moon (s1)
Laffayet jest najlepszy mówi co myśli, nie owija w bawełnę liczę na dalsze jego sceny z wampirami z Fangtasii
Ale dalej to nuda. Interesująca to jest Maryann, chociaż wkurza mnie już trochę... mogłaby od razu powiedzieć o co jej chodzi a nie tak sobie pogrywa z ludźmi. Dla niej to może jest fajne, ale mnie to nudzi.
Sookie głupia zabrała Jessice do domu, o men, wiadomo było, że to się źle skończy.
Ja się cieszę, że Bill opierdzielił Sookie - durna jest i tyle, cały czas mnie wkurza uuuh ta jej naiwność, po prostu nie myśli, jakie skutki mogą przynieść jej działania.
najlepsza scena to Bill i Eric w sklepie z ubraniami ! nie wiem czemu tak po Sook jedziecie, po prostu dziewczyna ma serce dobre i chciała pomóc Jessice Bill wątpię czy zabije rodzinkę, bo za co Eryś i jego troska o włosy Lafayette też jest dobry Jason i jego pieśni kościelne McDonald? chyba długo już w tym ruchu nie wytrzyma
2 Broke Girls || The Big Bang Theory || Modern Family Desperate Housewives || Dexter || The Vampire Diaries
Jason cały czas plusuje w kościele, a nowo poznany przyjaciel wydaje się zazdrosny. Fajnie odegrana scenka z żoną pastora. Jason się naprawdę wczuł...
Bill i Eric w sklepie byli świetni! I ten nowy image Erica! Dobry dresiarz! Sprzedawczyni wzięła ich jeszcze za wampirów - gejów.
Sookie zabrała Jessicę do rodziców. OD razu wiedziałem, że będzie gorąco. Jej ojczulek jakiś poryty. Ale nic nie pobije wejścia wkurzonego Billa. Masakra, aż sam się bałem! Śmiać mi się trochę chce, jak Bill jej zawsze mówi "Jako stwórca rozkazuję Ci...".
Najlepsza scena odcinka, jak Lafayette zaczyna uciekać, a ta głupia barmanka go postrzeliła. A potem darła się, jak popieprzona...
Tara dalej nudna, jak flaki w oleju...
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, The Killing, Game of Thrones Nowe: New Girl, The Secret Circle, Person of Interest, Revenge, Terra Nova, American Horror Story, Homeland, Grimm, Once Upon a Time, Hell on Wheels, Bez Tajemnic Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p