After Clark rescues Lana from the eye of the storm, he discovers the storm's wrath has unleashed the spaceship into the fields and buried his father alive along with the unscrupulous reporter who has discovered Clark's secret. Meanwhile, Lex is wracked with guilt over his father...
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Spodziewałem się czegoś lepszego jak na premiere, ale nie było źle. Lana wie, że Clark coś ukrywa, mam nadzieje, że szybko dowie się co. Lionel oślepł, o ja... Tego się nie spodziewałem. Ciekawe co Lex zrobi. Dobrze, że zabił tego Nixon'a. Johnathan by się z nim męczył. I powtórze, biedna Chloe. Zapowiada się dobry sezon chyba.
Bardzo dobry początek. Chciałem sobie zrobić przerwę i wrócić do innego tytułu przed drugim sezonem, ale nie mogłem się powstrzymać i obejrzałem pierwszy odcinek zaraz po ostatnim pierwszej serii. Teraz mogę spokojnie przerwać na jakiś czas (ale góra tydzień, bo mnie wciągnęło).
Fajnie, że Lax zabił tego dziennikarza. Podoba mi się, że Johnathan mniej sceptycznie podchodzi na Lexa. Lubię Lexa, każdy wie, że w końcu będzie zły, ale jak na razie, to nie ma powodu, by mu nie ufać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p