Summer in the Hamptons!! In the second season premiere, our favourite Upper East Siders endure the Summer heat in the Hamptons. During the trip in the Hamptons, Blair meets a charming new boy hoping to make Chuck jealous, Nate gets involved in a steamy relationship and Serena questions her past relationship with Dan. Meanwhile on the other side of town, Dan gets a job at a local library. Though things don't go according to plan.
Data emisji: 1 września 2008
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Świetny odcinek. Dan - Playboy, niestety nie udało mu się dogadać z tym pisarzem. Jenny nieźle zaskoczyła tą projektantkę mody. "Wreszcie wie jak mam na imię" Szkoda trochę Chuck'a... Blair Bitch.
Oglądam/oglądałem: The O.C., Lost, Heroes, Jericho, Traveler, Hidden Palms, Kyle XY, Hotel Babylon, Dexter, Chuck, Californicaiton, Weeds, Band of Brothers, Gossip Girl, Skins, True Blood, Sons of Anarchy, Samurai Girl, Merlin, Fringe, The Mentalist, Crash, How I Met Your Mother, Leverage, Trust Me, Southland, Burn Notice, Reaper, The Big Bang Theory, Nurse Jackie, Royal Pains, Hung
Ta ostatnia scena z Chuckiem i Blair była najlepsza. To, że Chuck nie mógł powiedzieć tych trzech słów bolało, ale z drugiej strony... niech powie kiedy naprawdę będę chciał. Wtedy kiedy absolutnie nie będzie to na nim wymuszone. A Blair jest cudowna, bitchy, ale cudowna
D/S - kjut (tyle mam do napisania bo właściwie nic więcej tam z nimi nie było )
no i Jenny, nie denerwowała mnie, łicz is gud sam odcinek był dość przyjemny i fajnie wiedzieć, że klimat GG się nie zmienił.
B byla za malo bitchy w tym odcinku jak dla mnie a tak w niej to lubilem
S jakas taka dziwna, lipa zawsze sa jakies z nia problemy lub nieporozumienia [nie wiem czemu ale przypomina mi za bardzo M z OC]
C ha ha chlopak chcial zagiaz ze nowy 'przyjaciel' B nie chodzi do Georgtown, a tu lipa bo to wyszlo ze facet jest lordem!
N ciekawe czy zwiazek sie rozwinie, najciekawszy watek w tym odcinku byl zwiazany wlasnie z nim
J ta to zawsze umie sie wkrecic Zastanawiam sie czy ona sie zmienila, ale wydaje mi sie ze jeszcze kilka odcinkow i znowu bedzie bitchy
E ciekawe co bedzie z nim w tym epizodzie
serialnik napisał(a):Jenny nieźle zaskoczyła tą projektantkę mody. "Wreszcie wie jak mam na imię"
Projektantke mody? z tego co pamietam to ta laska pracuje dla matki B, i to matka B jest projektantka, a ona jest jej asystentka czy czyms w tym stylu... no chyba ze piszesz tutaj o tej ktora poznala na przyjeciu to nawet nie myslalem ze tam ja pozna taki watek znikąd
gdzie Blair byla Bitch? sorry ale to ze Chuck nie mogl powiedziec glopich trzech slow lub jak kto woli 8 liter to juz nie ejst jej wina, tylko idiota postwail na cos niepewnego jak Chuck zamiast zdecydowac sie na 'zlotego' wrobla w garsci jakim byl [jest] lord. Chuck dostal za swoje i jestem zdania ze nalezalo mu sie
Odcienk bardzo mi się podobał. Cała sprawa między B a C wypasik. Nie mogę sie doczekać ich dalszych potyczek. Chociaż może trochę szkoda, że C nie powiedział 3 magicznych słów.
Brawa dla J za wkręcenie się na imprezkę:D
Nowa ksywka D mnie rozwaliła - Playboy
Niewiedza nie hańbi, większość poczytuje ją za szczęście.
Bardzo dobrze, że C nie powiedział I love you bo to wszystko działoby się za szybko - lubię jak C i B się kłócą więc może jej to powiedzieć później Troche 'za szybko' też wszystko wydarzyło się pomiędzy D i S - całe wakacje nie odzywali się do siebie a tu szast prast i sa razem. Jeszcze na wielka metamorfoza babci S też mnie nie przekonała.
Wątek Jenny w ogóle mnie nie interesuje, ale przynajmniej nie jest wkurzająca, a co do Nate'a to trochę oklepany wątek starszej kobiety, ale już w ostateczności może być
Generalnie b. fajny odcinek
A, i najlepszy był oczywiście tekst Blair: Damn than mother-Chucker!
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
Dan w tym odcinku mnie totalnie zaskoczył taki mały playboy się z niego zrobił, ale było oczywiste że Wrócą do siebie z S. Natomiast z Chucka takiego romantyka zrobili
C/B - ich sceny były cudowne. Spojrzeniami przekazali wszystko. Chuck zachował się jak kretyn przed wakacjami, ale bardzo mi go było żal w tym odcinku. Jestem zadowolona z tego, że C/B jeszcze nie są razem...dostałam tak naprawdę tego, czego oczekiwała, czego chciałam.
D/S - za szybko, zdecydowanie za szybko. Wolałabym zobaczyć powrót do związku po jakimś czasie, żeby to miało porządny rozwój. I jeszcze ta nawrócona babcia była dziwna.
N/S - jako przyjaciele zdecydowanie, jako para wg mnie nie, brakuje mi chemii. A wątek Nate'a z tą mężatką...ło ludzie...co za głupota.
Jenny się zmieniła, w końcu coś chyba do niej dotarło.
Brakowało mi Lily i R/L, ale jestem pewna, że niedługo dostanę jakąś dawkę
Pierwszy raz od dawna miałam tak, że po odcinku chciałam mieć kolejny odcinek natychmiast.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p