pobierz plik w całości
Lorelai (Lauren Graham) accepts Max's (Scott Cohen) proposal, but when Emily (Kelly Bishop) hears about the upcoming wedding from Sookie (Melissa McCarthy), she is hurt and angry that Lorelai didn't bother to tell her. Meanwhile, Rory (Alexis Bledel) brings Dean (Jared Padalecki) to dinner at her grandparents' house and Richard's (Edward Herrmann) obvious disapproval of Dean leads to the first fight between Rory and her grandfather.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
Rory i Dean of course sweet i nawet przez przerwę międzyseriową Jared zdążył nieco wyprzystojnieć Ale kolacja była okropna, dziadek paskudnie go potraktował, oni chyba zbyt wiele nadziei pokładaja w Rory, to tak jakby zakładali, że jeśli jej nie wyjdzie to świat sią zawali...
No a zaręczyny Lor, takie w jej stylu, raczej długo nie potrwają.
Ostatnio edytowano 2 mar 2007, o 19:44 przez Trish, łącznie edytowano 1 raz
yup, Richard potraktował Deana okropnie.
Mi się podobała scena jak Lorelai i Rory idą do Luke'a i za nimi całe miasteczko
My entire goal in life is to outlive my brother, inherit the family fortune, put all my sisters out on the street and live as frivolously as possible, have numerous wives, thousands of illegitimate children and die completely alone and leave every cent to a parrot named Polly
Arrow napisał(a):Mi się podobała scena jak Lorelai i Rory idą do Luke'a i za nimi całe miasteczko
To mi się podobało najbardziej:D
Potem jeszcze panika Lane i Dean który się tłumaczy że nie pije piwa. Ale Richard naprawdę nieładnie potraktował go na samym wstępie... Potem jaki był speszony Dean jak i Richard, hahaha. A potem zachował się naprawdę już jak totalna świnia, szkoda mi było Rory i Deana, czy ten "dziadek" nie widzi że Rory też obraził?? Ogólnie Odcinek zaliczam do średnio podobających mi się.
Lorelai szła powiedzieć Luke'owi o tym że jest zaręczona i oczywiście miss Paty zwołała całe miasteczko, szli za nimi, to było.. dość śmieszne. Ale troszkę też przesadzone.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p