pobierz plik w całości
Following the battle of New Bern, Jericho begins the rebuilding process, while the Cheyenne government shows a particular interest in the town.
Morse code: “WE'RE BAAACK” Data emisji: 12 lutego 2008
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
Odcinek rewelacyjny nie był, ale czuć klimat Jericho. Nie pamiętam tylko dlaczego Hawkins starał się wykoleić pociąg. Czy to były posiłki New Born? Jack został szeryfem i wzięły go wyrzuty sumienia i zdecydował się żeby nie zabijać Konstantino. Stary, dobry Jack. Stany zostały podzielone na 3 części wschód, zachód i terytoria niezależna. Fajnie jak by w tym sezonie większy nacisk niż poprzednio został położony na politykę bo ciekawa koncepcja. I jeszcze Iran i Korea Pł. zostały zniszczone. Ciekawe jak tam Rosja i Chiny. Prezydent w Jericho. Może ktoś przeprowadzi na niego zamach Stanley i Mimi jak zwykle śmieszni oby było ich więcej. Ogólnie odcinek na plus i nie mogę się doczekać napisów. Szkoda tylko, że 4 dopiero w lutym/marcu... chyba że znowu coś przecieknie ;]
Fajne rozpoczęcie drygiego sezonu. Oj będzie się działo. Mam nadzieję, że Jericho będzie miało dużą oglądalność.
Jake jak szeryf, ciekawe rozwiązanie jeśli chodzi o nie usunięcie przywódcy obrony. Dobry temat Cheviezem i Hawkinsem.
Odcinek ma dużego plusa.
P.S. Nie wiem czy zwróciliście uwagę, ale w szpitalu były zastępca szeryfa jadła orzeszki "nuts", czyżby nawiązanie do protesu fanów przeciw zakonczeniu Jericho?
Niewiedza nie hańbi, większość poczytuje ją za szczęście.
KraX napisał(a):Fajne rozpoczęcie drugiego sezonu. Oj będzie się działo. Mam nadzieję, że Jericho będzie miało dużą oglądalność.
Jake jak szeryf, ciekawe rozwiązanie jeśli chodzi o nie usunięcie przywódcy obrony. Dobry temat Cheviezem i Hawkinsem.
Odcinek ma dużego plusa.
P.S. Nie wiem czy zwróciliście uwagę, ale w szpitalu były zastępca szeryfa jadł orzeszki "nuts", czyżby nawiązanie do protesu fanów przeciw zakonczeniu Jericho?
No cóż, moge tylko podtwierdzić, w końcu oglądaliśmy go razem. Odcinek jak najbardziej dobry, trzymający klimat Jericho z poprzedniego sezonu, akcji też było, Jake również się dobrze sprawuje. Tylko czekać na następne odcinki, które mam nadzieję będą jeszcze lepsze niż i tak dobry początek.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Podobał mi się ten odcinek, tylko nie wiem, czy to kwestia długiego czasu, który minął od ostatniego odcinka, czy naprawdę tak jest - odniosłam wrażenie, że ten odcinek miał zupełnie inny klimat niż pierwszy sezon. Z tym że to spostrzeżenie uznałabym za duży plus, bo pierwszy sezon w drugiej połowie, jak dla mnie chylił się ku upadkowi, a tu taka niespodzianka
Nikola, ja też miałam wrażenie, że jakis taki inny klimat tego odcinka jest Oczywiście na plus, i myśle że to nie kwestia przerwy (PB miał też przerwę a pierwszy odcinek po niej okazał się klapą) tylko po prostu scenarzyści się postarali
Tak przewidywałam, że Jake zostanie szeryfem, ale myślałam, że zrobią to kiczowato w stylu 'wszyscy mieszkańcy proszą Jake'a, żeby został szeryfem' Ale zrobili to w fajny sposób.
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
Bardzo fajnie się rozpoczął serial, i jak myślę, ze ma być tylko 8 odcinków, to płakać się chce.
Nikola - pewnie dlatego, że przez dłuższy czas nie oglądałaś serialu, za długa przerwa była. Ja tak miałem też przy tym odcinku, ale potem odpaliłem drugi, trzeci, to już no, zajarałem się na maksa jak kiedyś
No i wreszcie powrót na ekran pięknej Emily
'Brat zamiast Duplo w kołysce miałem winyl, nie pamiętam tej chwili, widziałem ją na zdjęciach, teraz sam nie dowierzam, że już wosk miałem w rękach, mając rok, kilka dni, zero pojęcia o bitach, wyrosłem na jazzie a nie porcjach Bebika...'
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p