Informacja
Serial opowiada o losach klubu motocyklowego Sons of anarchy, który oprócz przykrywki czyli warsztatu samochodowego zajmuje się handlem bronią. Szerszy opis znajdziesz tutaj. Sons of anarchy do pobrania z naszego downloadu
[ETHAN ZOBELLE] Caucasian, in his 50s, clean-cut family man in a suit and tie, looking very much like a preacher, he is also a member of the League of American Nationalists. A racist and white supremacist, he's hoping to open another of his cigar stores in the town of Charming. Story line info is being kept to a minimum but more information is available...GUEST STAR MULTIPLE EPISODES (8)
[EDMOND HAYES] In his early 20s, hard, serious and Irish, he is a gun trafficker, selling shipments of handguns to the SOA...RECURRING GUEST STAR 5-6 episodes
[ELIAN PEREZ] In his 30s, Hispanic, thick in build, he is a drug dealer with a rival gang. An ex-con with a massive resume of criminal activities, he is targeted by the SOA who need a scapegoat for Donna's death...2 lines, 3 scenes (25)
[POLLY] Caucasian, in her early 20s and pretty, she is Zobelle's daughter. Educated, also a white supremacist, she poses as a distraught mother in order to distract Gemma, who is then kidnapped...RECURRING GUEST STAR 4-5 eps (40)
[MAN 1, 2, 3] Caucasian, these three men are cohorts of Zobelle. All engage in a rape.sptv050769..1 line, 1 scene (43) 1 scene (43) 1 scene (43) respectively
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Na początek, wyniki oglądalności: w porównaniu do otwarcia pierwszego sezonu, 94% wzrostu - 4.3 mln widzów.
Świetny, odcinek. Bardzo jestem ciekaw jak długo zdołają utrzymać w tajemnicy prawdę o zabójstwie Donny. Opie kiedyś musi się dowiedzieć, a wtedy Clay dostanie kulkę w łeb. Tara chce poznać wszystkie tajemnice Jax'a, haha. Wątpię czy to wszystko wytrzyma. Neonaziści w Charming... oj chyba sobie tu nie zagrzeją miejsca, szczególnie po tym co zrobili Gemmie. Jakby nie było, szykuje się wojna.
Oglądam/oglądałem: The O.C., Lost, Heroes, Jericho, Traveler, Hidden Palms, Kyle XY, Hotel Babylon, Dexter, Chuck, Californicaiton, Weeds, Band of Brothers, Gossip Girl, Skins, True Blood, Sons of Anarchy, Samurai Girl, Merlin, Fringe, The Mentalist, Crash, How I Met Your Mother, Leverage, Trust Me, Southland, Burn Notice, Reaper, The Big Bang Theory, Nurse Jackie, Royal Pains, Hung
Odcinek świetny, bardzo dobra premiera serialu. Początek bardzo klimatyczny jak SAMCRO wypróbowuje broń a w tle leci muzyczka. Zemsta za śmierć Dony też niezła, Opie jest na prawdę załamany, ciekawe w jakim będzie stanie jak dowie się kto tak w rzeczywistości jest odpowiedzialny za jej śmierć. Wątek z nacjonalistami fajny, będzie się działo w Charming. Zemsta za Gemme się szykuje, ale coś mi się wydaje że walka nie będzie równa.
Coś mi się wydaje że neonaziści (separatyści ) będą mieli nieciekawie w Charming po tym co zrobili. A Gemma już się domyśliła po "Excuse me ma'am" kto ją na końcu gwałcił
Szkoda że wtedy ten tatuaż widziała po raz pierwszy na oczy, więc nie mogła go skojarzyć z konkretną osobą. A głos i konkretne zdanie słyszała już wcześniej
Świetny początek sezonu, od razu z grubej rury zaczęli. Jax powoli kombinuje co zrobić z Clay'em. Opie się zemścił, a przynajmniej tak myśli. Mam nadzieję, że dowie się, że to Clay stoi za zabójstwem Donny. Myślę, że zostawią to na końcowe odcinki sezonu. Scena gwałtu Gemmy była mocna! Coś czuję, że ostro będzie się teraz działo. Szykuje się odwet Samcro. Ci neonaziści nieźle zaczęli, a tak niepozornie wyglądali. Oj, czekam na następne odcinki. Dzisiaj mam zamiar obejrzeć drugi.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Scena gwałtu była świetnie nakręcona i zagrana. Opie miał swoją "zemstę". Pewnie dowie się prawdy pod koniec. Narazie się pewnie skoncetrują na neonazistach i gwałcie. Jax jak zwykle musi wszystko posprzątać. No i ciekawe co tam kombinuje w związku z Clayem.
No mocne rozpoczęcie tego sezonu. Gemma niezle dała sie wykiwać, a neonaziści nie oszczędzili jej za bardzo. Ciężki ich los czeka przy zemscie Samcro. Opie wciąż sie nie pozbierał, ale Jax już planuje jak pozbyć sie Claya. Udaje mu sie zamknać wszystkim usta , którzy znają prawde o śmierci Donny. Szeryf Wayne już powoli przechodzi na emeryture i nie wygląda najlepiej, choroba go wyrażnie niszczy. Tara chce znać całą prawdę o Samcro i Jax juz pierwszy raz wystawił ją na próbe która zdała, mam nadzieje , że nie podda się łatwo.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p