pobierz plik w całości
After discovering something odd just offshore, Jack and Sayid come up with a plan to confront "The Others" and hopefully get Walt back. At the same time there will be an answer to the question of where Michael has been and resolution of him and Walt. Meanwhile, Eko and Locke come to blows as Locke makes a potentially cataclysmic decision regarding the "button" and the hatch. Lastly, Desmond returns and he sheds some more light on his experience on the island in the three years prior to when Locke came down into that hatch.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
CZĘŚĆ PIERWSZA Dobry odcinek. Wszystkie wątki są bardzo dobre i póki co mi się podoba. Desmond wrócił z czego się ciesze, bo go lubie. Retrospekcje bardzo dobre. Ciekawe czy nie wciśnie przycisku. I co się stanie jeśli nie wciśnie? (mam teorie ) Eko i Charlie będą chcieli się dostać do tego pomieszczenia za wszelką cene. Podoba mi się to, że angażują wszystkich rozbitków (tj. tych najważniejszych) w finał sezonu. Sun, Jin i Sayid wyruszyli na północny brzeg wyspy. Po drodze znaleźli posąg - o co w tym chodzi? Micheal i jego team wyruszyli na spotkanie z Innymi. Może być ciekawie; szczególnie, że wszyscy wiedzą, że Michael to zdrajca. Szkoda mi było Hurleya. Ale Jack ma plan.
CZĘŚĆ DRUGA OMG, kolejne pytania bez odpowiedzi. Czyżby to Desmond ściągnął rozbitków na wyspe nie wciskając przycisku? I to byłoby równoznaczne z kolejnymi rozbitkami, bo przecież znów była awaria systemu. Czyli (niby - bo w Lostach nigdy nic nie jest pewne) jeżeli się nie wcisnie przycisku coś się dzieje. Desmond włożył klucz i prawdopodobnie bunkier wybuchł. Bosz, gubie sie w tym. Charlie/Claire - w końcu się doczekałem. Jack, Saywer i Kate złapani. Dlaczego wypuścili Hurleya? Mam nadzieje, że Micheal nie dopłynie tam gdzie miał dopłynąć i będzie musiał wrócić, tak jak Desmond. Ostatnie słowa Henry'ego ciekawe... Nikt nie może wrócić na wyspę...
W sumie to się zamotałem jak jasna cholerka. Okazało się że Henry kozaczy. Michaela nich zje ten szary duszek najlepiej. Locke oby kilnięty, a Eko i Desmonda mi szkoda... Niebo się białe zrobiło i ten huk... Czemu Hugo wypyszczony? Co oni za jedni? Claire i Charlie!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p