dodano 20 sie 2009, o 10:27
CZĘŚĆ PIERWSZA
Dobry odcinek. Wszystkie wątki są bardzo dobre i póki co mi się podoba. Desmond wrócił z czego się ciesze, bo go lubie.
Retrospekcje bardzo dobre. Ciekawe czy nie wciśnie przycisku. I co się stanie jeśli nie wciśnie? (mam teorie
) Eko i Charlie będą chcieli się dostać do tego pomieszczenia za wszelką cene. Podoba mi się to, że angażują wszystkich rozbitków (tj. tych najważniejszych) w finał sezonu. Sun, Jin i Sayid wyruszyli na północny brzeg wyspy. Po drodze znaleźli posąg - o co w tym chodzi? Micheal i jego team wyruszyli na spotkanie z Innymi. Może być ciekawie; szczególnie, że wszyscy wiedzą, że Michael to zdrajca. Szkoda mi było Hurleya.
Ale Jack ma plan.
CZĘŚĆ DRUGA
OMG, kolejne pytania bez odpowiedzi. Czyżby to Desmond ściągnął rozbitków na wyspe nie wciskając przycisku? I to byłoby równoznaczne z kolejnymi rozbitkami, bo przecież znów była awaria systemu. Czyli (niby - bo w Lostach nigdy nic nie jest pewne) jeżeli się nie wcisnie przycisku coś się dzieje. Desmond włożył klucz i prawdopodobnie bunkier wybuchł. Bosz, gubie sie w tym.
Charlie/Claire - w końcu się doczekałem.
Jack, Saywer i Kate złapani. Dlaczego wypuścili Hurleya? Mam nadzieje, że Micheal nie dopłynie tam gdzie miał dopłynąć i będzie musiał wrócić, tak jak Desmond. Ostatnie słowa Henry'ego ciekawe... Nikt nie może wrócić na wyspę...
Debra fuckin' Morgan
do nadrobienia: the good wife, ahs, 30 rock, parks and rec, the shield, justified, mad men, house of cards, sopranos, 6fu, fnl, arrested dev;
big c, west wing, nip/tuck, weeds, qaf, ally mcbeal, in treatment, big love