pobierz plik w całości
Michael rozmawia z Sarą, postanawiają razem wyjechać, jednak Sara zauważa, że jest śledzona. Nie chcąc, aby złapali Michaela, wydaje się w ręce policji. Michael chce zostać i jej pomóc, jednak Lincoln przekonujue go, że muszą wyjechać. W Panamie docierają do Christiny Rose, łodzi kupionej przez Michaela.
T-Bag zdobywa z powrotem plecak, po czym morduje prostytutkę. Uciekając z hotelu zostaje złapany.
Sucre i Bellick szukają T-Baga, Sucre jest do tego zmuszony, gdyż Bellick twierdzi, ze zamknął gdzieś Marizcuz. Dowiadują się, że T-Bag poleciał do Panamy.
C-Note dogaduje się z agentami z wewnętrznego, w zamian za zeznania przeciwko Mahone'owi zostaje zwolniony z aresztu i objęty wraz z rodziną programem ochrony świadków.
Mahone jest zmuszony uciekać. Dogaduje się z Kimem, który mu w tej ucieczce pomoże, Mahone musi zrobić już tylko jedną rzecz. Udaje mu się z tatuaży dowiedzieć o łodzi, którą kupił Michael. Jako Sucre wysyła mu wiadomość na forum odnośnie T-Baga. Mahone leci do Panamy. Michael odpisuje, mimo protestów brata zgadza się pomóc złapać T-Baga.
by Trish
Zwiastun:
Kod:
http://www.youtube.com/watch?v=fWdDZSb8sC8
Data emisji: 19.03.2007
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 19 wrz 2007, o 15:56 przez Klatus, łącznie edytowano 3 razy
Odcinek fajny jak kazdy, ale czemu Sarah`e no i znowu ten frajer Mahome przestan niech go w koncu zamkna czy cus. Ciekawe kto to ten łysy staruch od Kim`a czy jak on ma (ten Chinczyk) wkurza mnie on
Ostatnio edytowano 1 sty 1970, o 02:00 przez KaRu$, łącznie edytowano 1 raz
No i o 3 za dużo.
Co w tym odcinku było takiego świetnego? Brak logiki? T-Bag szybszy z plecakiem pełnym kilogramów, który ledwo mógł podnieść bagażowy na lotnisku, jest szybszy od policjantów?
Bellcik nostradamus. Przewidział, że Sucre będzie chciał mu załatwić kasę i zamyka jego dziewczynę z jedzeniem na trzy tygodnie?
Na pewno Mahone, chciałby zabić C-Nota w sali odwiedzin...
Klatus napisał(a):Co w tym odcinku było takiego świetnego? Brak logiki?.....
no widzis Twoje zdanie jest takie jednak cos było ciekawego ;p widze ,że Tobie to trudno dogodzić moim zdaniem to jak wykonany jest każdy odc jest zajebi...Bo nie wiem czy doczekamy sie kiedyś czegoś chodz troche Podobnego w Polsce
Klatus napisał(a):T-Bag szybszy z plecakiem pełnym kilogramów, który ledwo mógł podnieść bagażowy na lotnisku, jest szybszy od policjantów?
no własnie chyba nie był szybszy skoro go złapali (tak wywniosowałam z wypowiedzi pana Kima podczas rozmowy z Mahonem), potem co prawda spacerował po ulicy ale miał go na oku koleś z pistoletem więc T-bag musi służyć za przynętę, żeby złapać Michaela... jeśli coś źle zrozumiałam popraw mnie.
Klatus napisał(a):Bellcik nostradamus. Przewidział, że Sucre będzie chciał mu załatwić kasę i zamyka jego dziewczynę z jedzeniem na trzy tygodnie?
co do tego to masz absolutną rację, też mnie to zdziwiło bo w odcinku 19 jak Bellick przyszedł po Sucre'a to jego dziewczyna gdzieś tam wyszła niby, to teraz niby w 20 Bellick złapał ją jakoś "magicznie"?
dorcik88 napisał(a):no widzis Twoje zdanie jest takie jednak cos było ciekawego ;p widze ,że Tobie to trudno dogodzić moim zdaniem to jak wykonany jest każdy odc jest zajebi...Bo nie wiem czy doczekamy sie kiedyś czegoś chodz troche Podobnego w Polsce
Nie mnie trudno dogodzić, tylko Ty jesteś zaślepiona tym serialem i uważasz, że zawsze każdy odcinek będzie i jest super, a tak nie jest.
KaRu$ napisał(a):Mi sie zdaje ze to poprostu byl alfons i pilnowal swojego "towaru", ale to tylko moje zdanie
Ważne, że się go dobrze oglądało , ale Klatus ma rację, ze dużo tutaj naciągania. Tylko, żeby trzeci sezon nie polegał na tym, że Micheal planuję jak uwolnić Sare.
Musze sie z Tobą zgodzić, Klatus. Odcinek bardzo marny. Ja tu sie nastawiam na konfrontacje T-Bag-Bellic-Sucre, ale nasz Teddy okazał się szybszy z ponad 30 kg plecakiem I jeszcze ta poważna rozmowa i pseudo-bójka Michaela i Lincolna Oh, straciłem Veronicę, oh a ja straciłem Sarę... Ja oglądam Prisona czy Zerwane Więzi?!
I w sumie szkoda mi Sary. Nie jest może moją ulubioną bohaterką, ale skoro praktycznie cały 3 sezon ma byc bez niej, to troche bedzie mi jej brakować No i ładną pare tworzy z M. A! Tandetna była scena, w ktorej Mahone zrywa wszystko ze ściany a'la Micheal. No po prostu smiech na sali
dorcik88 napisał(a):moim zdaniem to jak wykonany jest każdy odc jest zajebi...
A co w tym odcinku było takie zajebiste?
Czesiek_PL napisał(a):Tylko, żeby trzeci sezon nie polegał na tym, że Micheal planuję jak uwolnić Sare.
Chyba bym sie zachlastała. No ale stworzono genialny pierwszy sezon, i troche gorszy drugi. Trzeci nie może być klapą, niech bedzie przynajmniej dobry, a to nie oznacza telenoweli Ratujmy Sarę, bo ja kocham
Ostatnio edytowano 1 sty 1970, o 02:00 przez aja, łącznie edytowano 5 razy
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
Jak dla mnie ten odcinek również był słabszy, zresztą w ogóle wydaje mi się że pierwsza seria była bardziej trzymająca w napięciu. Ciekawi mnie tylko jaki będzie ostatni odcinek, jako że podobno t-bag ma zejść z tego świata:(Pobierz plik w całości
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p