Popularne wątki w tym miesiącu Kategoria Odwiedzin
Wyniki ankiety - seriale do działu TOP5 TOP5
Seriale, które nie powinny zostać skasowane Forum ogólne
Nauka do aplikacji Off-topic 285
Niepołomice urolog Off-topic 232
Thermomix czy polecacie? O nas, inne & off-topic, Off-topic 231
Wybór ekspresu do kawy do biura Off-topic 227
Klimatyzacja Rzeszów Off-topic 224

2.20 Panama » TOP 5 zakończonych seriali » Prison Break • seriale forumtv.pl

<<

Klatus

Oglądam seriale

Postdodano 6 mar 2007, o 20:20

2.20 Panama

Michael rozmawia z Sarą, postanawiają razem wyjechać, jednak Sara zauważa, że jest śledzona. Nie chcąc, aby złapali Michaela, wydaje się w ręce policji. Michael chce zostać i jej pomóc, jednak Lincoln przekonujue go, że muszą wyjechać. W Panamie docierają do Christiny Rose, łodzi kupionej przez Michaela.
T-Bag zdobywa z powrotem plecak, po czym morduje prostytutkę. Uciekając z hotelu zostaje złapany.
Sucre i Bellick szukają T-Baga, Sucre jest do tego zmuszony, gdyż Bellick twierdzi, ze zamknął gdzieś Marizcuz. Dowiadują się, że T-Bag poleciał do Panamy.
C-Note dogaduje się z agentami z wewnętrznego, w zamian za zeznania przeciwko Mahone'owi zostaje zwolniony z aresztu i objęty wraz z rodziną programem ochrony świadków.
Mahone jest zmuszony uciekać. Dogaduje się z Kimem, który mu w tej ucieczce pomoże, Mahone musi zrobić już tylko jedną rzecz. Udaje mu się z tatuaży dowiedzieć o łodzi, którą kupił Michael. Jako Sucre wysyła mu wiadomość na forum odnośnie T-Baga. Mahone leci do Panamy. Michael odpisuje, mimo protestów brata zgadza się pomóc złapać T-Baga.

by Trish

Zwiastun:
  Kod:
http://www.youtube.com/watch?v=fWdDZSb8sC8

Data emisji: 19.03.2007
Ostatnio edytowano 19 wrz 2007, o 15:56 przez Klatus, łącznie edytowano 3 razy
See you in another life, brother...
<<

KaRu$

Oglądam seriale

Postdodano 20 mar 2007, o 18:09

Odcinek fajny jak kazdy, ale czemu Sarah`e ;( no i znowu ten frajer Mahome przestan niech go w koncu zamkna czy cus. Ciekawe kto to ten łysy staruch od Kim`a czy jak on ma (ten Chinczyk) wkurza mnie on
Ostatnio edytowano 1 sty 1970, o 02:00 przez KaRu$, łącznie edytowano 1 raz
<<

Paulina86

Nowy użytkownik

Postdodano 20 mar 2007, o 19:04

very good odcinek.tylko why Sarah?
<<

Klatus

Oglądam seriale

Postdodano 20 mar 2007, o 19:54

Odcinek był nudny. Mam nadzieję, że Sary szybko nie zobaczymy.
<<

Dudi

Oglądam seriale

Postdodano 20 mar 2007, o 20:09

czemu, nie lubisz Sary?
Obrazek
OBEJRZANE:
Prison Break
Lost
Jericho
Invasion
<<

HeroSHI

Postdodano 20 mar 2007, o 20:24

Klatus napisał(a):Odcinek był nudny. Mam nadzieję, że Sary szybko nie zobaczymy.

Oj tak - przez jakies 10 odcinkow mozemy być pewni, że jej nie będzie (ciąża) :]
<<

Klatus

Oglądam seriale

Postdodano 20 mar 2007, o 21:55

Dudi napisał(a):czemu, nie lubisz Sary?

Mam dość w każdym serialu tych wszystkich wątków miłosnych...
<<

dorcik88

Oglądam seriale

Postdodano 20 mar 2007, o 22:03

Klatus napisał(a):Mam dość w każdym serialu tych wszystkich wątków miłosnych...
heh no ja to powiem szczerze ,ze w tym serialu to takich wątków naprawde miłosnych widziałam może ze 3;p więc nie dużo

a pozatym Sara jest Zajemiła :D jak dla mnie ;p
<<

Dudi

Oglądam seriale

Postdodano 20 mar 2007, o 22:12

jak dla mnie świetny odcinek
Obrazek
OBEJRZANE:
Prison Break
Lost
Jericho
Invasion
<<

Klatus

Oglądam seriale

Postdodano 20 mar 2007, o 22:25

No i o 3 za dużo.
Co w tym odcinku było takiego świetnego? Brak logiki? T-Bag szybszy z plecakiem pełnym kilogramów, który ledwo mógł podnieść bagażowy na lotnisku, jest szybszy od policjantów?

Bellcik nostradamus. Przewidział, że Sucre będzie chciał mu załatwić kasę i zamyka jego dziewczynę z jedzeniem na trzy tygodnie?

Na pewno Mahone, chciałby zabić C-Nota w sali odwiedzin...
<<

dorcik88

Oglądam seriale

Postdodano 20 mar 2007, o 22:29

Klatus napisał(a):Co w tym odcinku było takiego świetnego? Brak logiki?.....

no widzis Twoje zdanie jest takie jednak cos było ciekawego ;p widze ,że Tobie to trudno dogodzić :P moim zdaniem to jak wykonany jest każdy odc jest zajebi...Bo nie wiem czy doczekamy sie kiedyś czegoś chodz troche Podobnego w Polsce :/
<<

henet

Oglądam seriale

Postdodano 20 mar 2007, o 23:04

Klatus napisał(a):T-Bag szybszy z plecakiem pełnym kilogramów, który ledwo mógł podnieść bagażowy na lotnisku, jest szybszy od policjantów?
no własnie chyba nie był szybszy skoro go złapali (tak wywniosowałam z wypowiedzi pana Kima podczas rozmowy z Mahonem), potem co prawda spacerował po ulicy ale miał go na oku koleś z pistoletem więc T-bag musi służyć za przynętę, żeby złapać Michaela... jeśli coś źle zrozumiałam popraw mnie.
Klatus napisał(a):Bellcik nostradamus. Przewidział, że Sucre będzie chciał mu załatwić kasę i zamyka jego dziewczynę z jedzeniem na trzy tygodnie?
co do tego to masz absolutną rację, też mnie to zdziwiło bo w odcinku 19 jak Bellick przyszedł po Sucre'a to jego dziewczyna gdzieś tam wyszła niby, to teraz niby w 20 Bellick złapał ją jakoś "magicznie"?
So?
<<

KaRu$

Oglądam seriale

Postdodano 20 mar 2007, o 23:11

henet napisał(a):miał go na oku koleś z pistoletem

Mi sie zdaje ze to poprostu byl alfons i pilnowal swojego "towaru", ale to tylko moje zdanie
<<

Klatus

Oglądam seriale

Postdodano 20 mar 2007, o 23:46

dorcik88 napisał(a):no widzis Twoje zdanie jest takie jednak cos było ciekawego ;p widze ,że Tobie to trudno dogodzić :P moim zdaniem to jak wykonany jest każdy odc jest zajebi...Bo nie wiem czy doczekamy sie kiedyś czegoś chodz troche Podobnego w Polsce

Nie mnie trudno dogodzić, tylko Ty jesteś zaślepiona tym serialem i uważasz, że zawsze każdy odcinek będzie i jest super, a tak nie jest.

KaRu$ napisał(a):Mi sie zdaje ze to poprostu byl alfons i pilnowal swojego "towaru", ale to tylko moje zdanie

Dokładnie.
<<

Czesiek_PL

Ekspert

Ulubiony serial:
SoA, Community, Buffy

Postdodano 21 mar 2007, o 00:27

Ważne, że się go dobrze oglądało ;), ale Klatus ma rację, ze dużo tutaj naciągania. Tylko, żeby trzeci sezon nie polegał na tym, że Micheal planuję jak uwolnić Sare.
<<

aja

Przyjaciel forum

Postdodano 21 mar 2007, o 00:33

Musze sie z Tobą zgodzić, Klatus. Odcinek bardzo marny. Ja tu sie nastawiam na konfrontacje T-Bag-Bellic-Sucre, ale nasz Teddy okazał się szybszy z ponad 30 kg plecakiem :/
I jeszcze ta poważna rozmowa i pseudo-bójka Michaela i Lincolna :what: Oh, straciłem Veronicę, oh a ja straciłem Sarę... Ja oglądam Prisona czy Zerwane Więzi?!
I w sumie szkoda mi Sary. Nie jest może moją ulubioną bohaterką, ale skoro praktycznie cały 3 sezon ma byc bez niej, to troche bedzie mi jej brakować ;) No i ładną pare tworzy z M. ;)
A! Tandetna była scena, w ktorej Mahone zrywa wszystko ze ściany a'la Micheal. No po prostu smiech na sali :?
dorcik88 napisał(a):moim zdaniem to jak wykonany jest każdy odc jest zajebi...

A co w tym odcinku było takie zajebiste?
Czesiek_PL napisał(a):Tylko, żeby trzeci sezon nie polegał na tym, że Micheal planuję jak uwolnić Sare.

Chyba bym sie zachlastała. No ale stworzono genialny pierwszy sezon, i troche gorszy drugi. Trzeci nie może być klapą, niech bedzie przynajmniej dobry, a to nie oznacza telenoweli Ratujmy Sarę, bo ja kocham :/ :P
Ostatnio edytowano 1 sty 1970, o 02:00 przez aja, łącznie edytowano 5 razy
ZQKB
Come on girl, one last time
let me know you're still alive!

icon by mal_contentum
<<

Be Ironic

Znawca

Ulubiony serial:
Black Books, VeronicaMars

Postdodano 22 mar 2007, o 15:10

Ech, odcinek wskazujący ewidentnie, że będą idiotycznie przeciągać :/ Nie mam pozytywnych prognoz na 3 serie:/
Obrazek
<<

nova.nike

Użytkownik

Postdodano 23 mar 2007, o 11:02

Jak dla mnie ten odcinek również był słabszy, zresztą w ogóle wydaje mi się że pierwsza seria była bardziej trzymająca w napięciu. Ciekawi mnie tylko jaki będzie ostatni odcinek, jako że podobno t-bag ma zejść z tego świata:(
Następna strona