pobierz plik w całości
Ale mi bylo na koncu zal Michaela!! Chociaz bylo oczywiste, ze na pewno ich nie ulaskawi... Ciekawa jestem co zamierzaja teraz zrobic, poza tym ze musza zniknac...
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Szkoda tylko, ze w kazdym sezonie sa 2-3 sceny romantyczne S&M, ale i tak to najlepszy serial, nie wiem jak przetrwam przerwe miedzy sezonami, a wie ktos moze ile bedzie trwala
o nie nie żeby jej nie było już to chyba bym zrezygnowała z oglądania bo oprócz tego ,że oni cały czas uciekają uciekają to sie nc nie dzieje to czasem Sara coś podkręci
Ale to dzieki Sarze zdolali uciec, zreszta pasuje do Michaela i mam nadzieje, ze szybko wroci. Ktos mowil ze to jest zbyt wazna postac i nie moga jej usmiercic (jakby wcale nie usmiercali waznych postaci )
Ogolnie ciekawie ale niewiele powyzej sredniej. Szkoda ze na 2 sezonie nie koncza - tak to moglbym przerzucic sie na cos lepszego (nowszego ) a tak to no coz bede ogladal z przyzwyczajenia 3 sezon PB
They saw the future ...
they saved the cherleader,
...
IT'S TIME TO SAVE THE WORLD
Było już tak dobrze,chłopaki zadowoleni,że zostaną ułaskawieni,a tu Karolina zastrajkowała.Najbardziej podobała mi się mina Kima,kiedy usłyszał,że pani prezydent rezygnuje z urzędu.Nie poszło mu
Bellick stał się strasznie zachłanny.Dobierze się do forsy czy znowu mu ją ktoś sprzątnie sprzed nosa?
Pobierz plik w całości
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p