Popularne wątki w tym miesiącu Kategoria Odwiedzin
Wyniki ankiety - seriale do działu TOP5 TOP5
Seriale, które nie powinny zostać skasowane Forum ogólne
Nauka do aplikacji Off-topic 285
Niepołomice urolog Off-topic 232
Thermomix czy polecacie? O nas, inne & off-topic, Off-topic 231
Wybór ekspresu do kawy do biura Off-topic 227
Klimatyzacja Rzeszów Off-topic 224

2.18 Wash » TOP 5 zakończonych seriali » Prison Break • seriale forumtv.pl

<<

Klatus

Oglądam seriale

Postdodano 21 lut 2007, o 17:32

2.18 Wash

Sara, Michael i Lincoln odsłuchują nagranie. Następnie Lincoln rozmawia z Jane, która daje mu namiar na człowieka, który może im pomóc. Michael umawia się z nim na spotkanie, następnie Lincoln się z nim kontaktuje dając wskazówki, które pomogą im się upewnić, że będzie sam i nie na podsłuchu. W końcu Michael się z nim spotyka. Tymczasem Sara idzie na grób ojca, gdzie spotyka Bruce'a. Sara dchodzi do wniosku, że jednak jest on po dobrej stronie i idzie z nim do człowieka, z którym miał spotkać się Michael. Gdy orientuje się, że Michael spotkał się z podstawionym człowiekiem informuje o tym Lincolna. Lincoln biegnie bratu na pomoc, jednak okazuje się, że Michael sam zdążył się zorientować w sytuacji. Sara przyprowadza prawdziwego Coopera Greena do hotelu. Tamten przesłuchuje nagranie, jednak dochodzi do wniosku, że jest bezużyteczne w dochodzeniu sprawiedliwości legalną drogą. Proponuje szantaż.
Bellick odwiedza Mahone'a domagając się nagrody. Mahone mu mówi, że nagroda będzie, lecz na razie powinien spróbować zarobić kolejne pieniądze, wysyła go do Meksyku za Sucre.
T-Bag odwiedza podobnego do siebie lekarza. Potem zabija go, aby zdobyć jego dokumenty, po czym wsiada w samolot.
Kellerman odwiedza siostrę. Później zabija jednego z ochroniarzy pani prezydent i czeka na nią.
Mahone zawiera z C-Note'em nową umowę. Wciąż będzie opiekował się jego rodziną, jeśli tamten skorzysta z czegoś co dostanie w paczce. Okazuje się, że w paczce jest sznur. C-Note wiesza się na nim. Tymczasem Mahone dowiaduje się, w którym hotelu jest Michael i idzie tam.

by Trish

---------------------------------------------------

W odcinku więcej pytań niż odpowiedzi, trochę konwencji Losta ;)
Średnio, poprzednie odcinki były lepsze.
Ostatnio edytowano 19 wrz 2007, o 02:38 przez Klatus, łącznie edytowano 2 razy
See you in another life, brother...
<<

Be Ironic

Znawca

Ulubiony serial:
Black Books, VeronicaMars

Postdodano 27 lut 2007, o 23:31

C-NOTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BŁAGAM, żeby ktoś wpadł do celi i go uratował, bo będę autentycznie cierpieć.
A z tym nagraniem to przegięli. Teraz oni wiedzą, a widz nie. Beton.
Motyw z T-Bagiem - MOC!
Niech Sucre już zostawią w spokoju, niech chłopak życie ułozy :)
Obrazek
<<

henet

Oglądam seriale

Postdodano 28 lut 2007, o 01:19

mi się podobało (jak zwykle ;p)
nasi bohaterowie zaczynają mięknąć ( Mahone z tym dotrzymaniem obietnicy {czyżby miał serce?} i T-Bag płaczący na sesji u psychologa... mocne:] )
przekręt z tym Greenem dobry :) już się stresowałam że Michael wpadnie.
C-Note'a nawet mi szkoda, chociaż nie jest moim ulubieńcem.
Szkoda że nie usłyszeliśmy taśmy ;/ ech nie można mieć wszystkiego ;)
So?
<<

ernest49

Użytkownik

Postdodano 28 lut 2007, o 11:10

odcinek jak zwykle ciekawy T-Bag daje popalić :shoot: pan Kelerman wkońcu sie wqór.... zdenerwował i podziurawi panią prezydent ;) C-Note mógłby zawisnąć za to że chciał wydać
Michaela panu Mahone ale czego sie nie robi dla rodziny ale pewnie tak nie będzie bo ktoś go powstrzyma nie mogę sie doczekać następnego odcinka :( ;)
<<

Czesiek_PL

Ekspert

Ulubiony serial:
SoA, Community, Buffy

Postdodano 28 lut 2007, o 16:49

Odcinek dobry, lepszy od poprzedniego. Przynajmniej coś się działo ;) Ciekawe czy Mahone jest w tym samym hotelu co Micheal no i czy Bellick trafi na T-Baga. Franklin jest masywny to rura pewnie pod nim pęknie i przeżyje. I Kellerman poszedł po rozum do głowy i może zrobi w końcu coś pożytecznego. Tylko kto ich potem ułaskawi. Czekam z niecierpliwością na koniec sezony, a zostały jeszcze tylko cztery odcinki.
Ostatnio edytowano 1 sty 1970, o 02:00 przez Czesiek_PL, łącznie edytowano 1 raz
<<

mateusz698

Oglądam seriale

Postdodano 28 lut 2007, o 17:47

Kurde a wyjdzie jeszcze na to że pan T-Bag będzie chodził wolny pod przegraniem, a wszystkich innych wsadzą do paki lub zabiją!!! Tylko nie to...
<<

Kerstin

Użytkownik

Postdodano 28 lut 2007, o 20:09

Świetny motyw z T-Bagiem, choć facet mnie przeraża...
Szkoda byłoby Franklina, gdyby zginął. W końcu to prządny facet... :P
A z nagraniem przegięli. Jak zwykle zamiast się rozwiązywać, wszystko tylko jeszcze bardziej sie komplikuje ;]
Raczej nigdy nie będzie lepiej, tak jak nigdy nie było źle,
Raczej już zostanie tak jak jest...
<<

Czesiek_PL

Ekspert

Ulubiony serial:
SoA, Community, Buffy

Postdodano 28 lut 2007, o 20:40

Co ty chcesz od T-Baga. Postać charyzmatyczna i dodaje uroku serialowi. Można się z niego pośmiać, czasami nawet tak jak ze Świrusa, a że jest "trochę" agresywny to już problem jego znajomych. Mam nadzieje, że nie spotka się z panem: "Bellic! Federalne Biuro Śledcze."
<<

dorcik88

Oglądam seriale

Postdodano 1 mar 2007, o 18:58

Zaje... ale koniec jaki ehh.....
<<

Beti

Oglądam seriale

Postdodano 4 mar 2007, o 21:18

Ja bardzo lubię C-Note'a, porzadny z niego facet i bardzo lubie jego sceny z rodziną. W tym docinku scena z nim i żona była swietna, naprawde by mi było szkoda, gdyby umarł

T-Bag to niezły cwaniak:D No ciekawe czy spotka sie z Bellickiem
<<

lady freak

Użytkownik

Postdodano 9 mar 2007, o 20:40

Czesiek_PL napisał(a):Franklin jest masywny to rura pewnie pod nim pęknie i przeżyje.

Na pewno nic nie pęknie... Mahone wiedział co robi...
<<

Sophia

Przyjaciel forum

Postdodano 13 mar 2007, o 01:30

Koniec odcinka byl straszny, az mi ciarki przeszly po plecach jak C-Note otworzyl ta "przesylke". Jejku mam nadzieje, ze jednak tego nie zrobi!!!

Link: BBcode: Link: HTML:

Powrót do Sezon 2