After receiving a frantic call from Sam, who has been missing for over a week, Dean races to his brother's side. He finds Sam covered in blood, but unable to remember anything that happened. Upon investigation, the brothers are horrified to discover a tape that shows Sam killing another hunter in cold blood, causing Sam to believe his evil side is finally taking over.
no i był mocny Sammy jako ten zły - bezcenne, ale też przerażające wreszcie pojawiła się Jo, którą lubię, świetna była jej rozmowa z 'Samem' - "I CAN BE MORE TO YOU, JO" - ;D no i Winchester's moments "NOW, IF IT'S THE LAST THING I DO, I'M GONNA SAVE YOU." piękne ciekawe jak na tym Dean wyjdzie
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 11 lut 2007, o 13:34 przez 0lina, łącznie edytowano 3 razy
2 Broke Girls || The Big Bang Theory || Modern Family Desperate Housewives || Dexter || The Vampire Diaries
LOL a mi było troche smutno gdy Jo powiedziala do siebie: Nie zadzownisz...
On chce ja chronic ale nie jako siostre...
Ale w koncu Dean to Dean koncowy tekst o tym ze Sam mial przez tydzien w sobie kobiete swietny
świetny odcinek... mnie tam Jo nie było szkoda chociaz w tym odcinku była znośna może w końcu do niej dotarło że nie jest jej pisany Dean... a końcowy tekst o dziewczynie w Samie były miażdżący...
Sam pokazał pazurki. Podobała mi się akcja na stacji benzynowej i oczywiście tekst pod koniec odcinka. Meg wróciła... Szkoda, nie przepadam za tym demonem. Upierdliwy jest.
Odcinek dooobry! Sam jako bad boy, czegoś jeszcze takiego nie było. Dobrze, że zawsze dochodzi coś nowego, ten odcinek znowu został zrobiony inaczej od innych, jest unikalny. I to się chwali!
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Konkretny odcinek. Po raz widziałem do czego zdolny jest Sam. Alkohol - to już było wiadomo wcześniej, że za kołnierz raczej nie wylewa ale papierosy? Nie no mówiąc poważnie bardzo podobał mi się ten odcinek. Sam nie mógł kontrolować swojego zachowania, bo został opętany przez demona. Ciężko będzie mu się pogodzić z myślą, że ma krew innego łowcy na swoich rękach. Boby jak zawsze czujny. Koleś jest dla mnie bezcenny. Szkoda tylko, że Sam musiał torturować Jo i postrzelić swojego brata. Niezły z niego zabijaka.
So this is the way it ends... Regardless of how we got here... One of the two killers in this cabin has to go away...
Oglądane: Sons of Anarchy, Dexter, Stargate SG-1, Castle, Supernatural, Fringe, Breaking Bad, Burn Notice Incoming: Justified, Modern Family
Opetany Sam - masakra! Był naprawde przerażający... Mało brakowało, a zabił by moją Jo. Uwielbiam ta dziewczynę, mogłaby się zejść z Deanem. Na początku odcinka naprawdę myslałem, że to był Sam, tylko po prostu zmienia się powoli w tego złego żołnierza. Ale nie tak prędko. Z Bobbym nie poszło mu tak łatwo. Dobry numer z piwem, a potem jeszcze lepszy z przypaleniem. Tylko niepokoi mnie mina Bobbyego na koniec. WTF?! Niby dał im talizmany, które obronią ich przed opętaniem, a miał minę jakby chciał ich zabić. Może te talizmany wcale nie mają takiego przeznaczenia. Może chce się zemścić za śmierć tego Wandella? Ale przecież dobrze wie, że to nie był Sammy, tylko demon. Hmm, zastanawiające... No nic może następny odcinek da mi odpowiedzi na te pytania.
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, The Killing, Game of Thrones Nowe: New Girl, The Secret Circle, Person of Interest, Revenge, Terra Nova, American Horror Story, Homeland, Grimm, Once Upon a Time, Hell on Wheels, Bez Tajemnic Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon
Sam jako ten zły - to właśnie chciałem zobaczyć. Tylko szkoda , że jednak demon go opętał, myslałem , że już serio zaczyna czuć taką wewnętrzną nienawiść , na poczatku tak to wyglądało. Sam nie pamięta co wczesniej robił (czyli Kac Vegas ;P ) , więc z bratem odtwarzają poprzednie dni. No i Sam , a raczej demon zabija łowce , z Bobbym już miał kłopot, Winchesterowie wiele mu zawdzięczają. Jednak mam wątpliwości czy nie będzie się mścił za zabicie łowcy.
No i pojawiła sie Jo, szkoda , że znowu na tak krótko, nieżle ją Sam urządził , a Dean spławił, biedna.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p