pobierz plik w całości
Rory (Stacy Keibler), Eddie's ex-girlfriend who broke his heart years ago, shows up in Knightsridge to reconnect with him, which causes problems in his relationship with Janet. Meanwhile, Hannah is arrested for assault against Ray's ex-wife, which could interfere with her engagement to Ray, Nick is offered a great job which would take him away from Knightridge and his ailing father, and a previous action by one of the gang leads to a violent confrontation.
emisja: 10.03.2008
[two hour season finalle with ep 2.13]
myślałam że zabije nicka za to że wyjeżdża ale kurcze trasa z U2 raczej też bym taką propozycją nie pogardziła ale nie ten czas chłopie! i tak jakoś mam przeczucie że jednak zostanie.. janet i rooster (czy jak mu tam) eh.. rozumiem że nie miała wcześniej faceta i w ogóle i jak zobaczyła jak eddie całuje swoją była dziewczynę to mogło jej być przykro, żle ale od razu się upić i przespać z przyjacielem? ;| komandor ma raka i kurde tak pobili eddiego.. ale mi się i tak wydaje, że big cat miał coś z tym wspólnego..
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
No to się dużo rzeczy wydarzyło... Przede wszystkim zaskoczyła mnie decyzja Nicka, byłam pewna, że w związku z chorobą ojca itd. powie, że nie moze teraz wyjechać, a on na odwrót. Chyba chce uciec. Niby go rozumiem ale jednak nie powinien robić tego po raz drugi. Albo raczej nie powinien był wracać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p