The Winchesters investigate a series of crimes where robbers with no criminal past commit suicide after the hold-ups.
Data emisji: 25.01.2007
Moje wrażenia - odcinek lepszy niż ostatnio, ale nie wnosi nic nowego w sprawie z demonem. Szkoda tylko, że znowu nic o Avie i Jo.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Eeee zmiennokształtny juz był.. powtórka z rozrywki. W spoilerach czytałam że twórcy znów wracaja do schematu zamkniętych odcinków i dopiero w kilku ostatnich odcinkach będzie ciągła akcja jak w 1 sezonie. Moim zdaniem niezbyt dobry pomysł.
2 Broke Girls || The Big Bang Theory || Modern Family Desperate Housewives || Dexter || The Vampire Diaries
Odcinek lepszy niż poprzedni, co prawda zmiennokształtny już był ale mi to nie przeszkadza No i teraz są poszukiwani w całych Stanach. Szkoda mi Ronalda, że zginął, nieźle rozpracował tego zmiennokształtnego.
Supernatural często nawiązują do klasyków ale to mi się akurat podoba... tylko żę FBI i SWAT byli zdecydowanie cieccy... poszukiwani na maxa oboje... hmmm... nie wydaje mi sie że to konieczne bylo ale zapewne chcieli ubarwic serial jakby bylo malo
Odcinek dobry, Zmiennokształtny był jeszcze lepszy niż ten z 1-szego sezonu. Szkoda mi było Ronalda, śmieszny i poświrowany koleś, ale nie zasłużył na taką śmierć. No i od teraz bracia są poszukiwani, ale się porobiło.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Jeden z fajniejszych epizodów. Przez jednego zmiennokształtnego Dean ma klopoty, teraz pojawił sie drugi i juz oboje siedza w tym "gównie" Mam nadzieje ze nie zrobi sie z tego drugi Prison Break, gdzie beda uciekac przed policja. Szkoda ze nic nie dowiedzielismy sie o Avie i Jo.
Dobra akcja w banku. Nightshifter był ciekawym stworkiem i dobrym przeciwnikiem. Podobał mi się agent FBI. Tacy jak on nieustannie węszą za wszystkim. Dobre było jak się zastanawiał, jakim cudem Dean odstawił ten numer Houdiniego. Haha!
So this is the way it ends... Regardless of how we got here... One of the two killers in this cabin has to go away...
Oglądane: Sons of Anarchy, Dexter, Stargate SG-1, Castle, Supernatural, Fringe, Breaking Bad, Burn Notice Incoming: Justified, Modern Family
Zmiennokształtni powrócili! Lubię odcinki z nimi, a w tym to już sie tyle działo, że masakra. Emocji dostarczył nam ten odcinek bardzo dużo!
Ten zmiennokształtny - cwana bestia. Mało co i Dean by zabił niewinna osobę. Na szczęscie Sammy jest bardziej opanowany i nie jest "w gorącej wodzeni kąpany", tak jak Dean. Sam był niezły w tym odcinku. Powalił dwóch swatowców bez broni. Niezły pomysł ucieczki w mundurach SWAT. Teraz to juz naprawdę mają przechlapane. Tyle morderstw, oszustwa, napad na bank - chyba staną się najbardziej poszukiwanymi przestępcami w kraju. Zastanawiam się tylko, jak teraz z tym wszystkim dadzą sobie radę... Tylko oby twórcy nie poszli za bardzo na łatwiznę. Tym na pewno sobie pokomplikowali, ale sami tego chcieli.
Piosenka Styxu na koniec genialnie pasowała. Odjazd Impalą przy "Renegade" - to jest to!
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, The Killing, Game of Thrones Nowe: New Girl, The Secret Circle, Person of Interest, Revenge, Terra Nova, American Horror Story, Homeland, Grimm, Once Upon a Time, Hell on Wheels, Bez Tajemnic Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon
Bardzo dobry odcinek. Ucieszylem sie na powrót zmiennokształtnego, który w tym odcinku był trudny do pokonania i dzieki niemu tyle się działo. Szkoda Ronalda , bardzo polubiłem tego gościa, świrowaty, ale dobrze kombinował , szkoda , że zginąl w tak głupi sposób. Fajnie Dean sie z nim dogadywał. Sam powalający dwóch gosci z FBI - troche przesadzili . Bracia sobie narobili kłopotów , te wszystkie zabójstwa, tyle sladów. Właśnie ciekawa jak z tego wyjdą, chyba nie pojawi sie jakiś stwór co potrafi kasować pamieć ludzią itd, zbyt łatwe .
Jak zwykle laski w serialu były , tym razem dwie , ta z początku bardzo mi sie spodobała , Dean oczywiście nie mógł sobie odmówić i zapisał sobie numer . Ta blondynka fajna - dobre było jak wypytywała Sama o Dean w tym skarbcu , jaki to on dzielny i wogole - i ta mina Samiego .
Zmiennokształtny długo walczył , ale dobrze , ze nie musieliśmy oglądać znowu tych wypadajacych zębów (do dziś mam to w pamieci , zreszta przypomnieli nam o tym na początku ). Bracia w strojach SWAT , tak jak myślałem tak zrobili , a muzyczka na koniec super. Oby tak dalej.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p