pobierz plik w całościIn the midst of a commercial shoot to revive sales for "Best Friends' Windows," Nick learns from his accountant that he's broke. Meanwhile Hannah's parents come to visit to help her prepare for her wedding to Ray, but the tension between her and her mother escalates to a breaking point.
emisja: 18.02.2008
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
fajnie ta laska zalatwila owena.. ale dobrze ze beda przyjaciolmi i 'jesli kiedykowliek przejde na facetow ty bedziesz pirwszy w kolejce' to bylo nice
nick i jego dlug -> czy moze zacznie pisac nowa ksiazke?
rodzice hannah... ojciec normalny ale matka mi sie zdaje ze wolalaby zeby hannah byla z nickiem.. a ten aktor grajacy ojca chyba lubi grac rola tatusiopw bo z teog co pamietam to w greysach gral ojca george'a
roomster -> w gilmore girls gral kirka i tu tez gra w sumie taka sama role - wszytsko niby potrafi
a i phil na golasa a swoja droga ladnie ktos namalowal te obrazki co pizza girl niby na zajeciach rysowala
Nie "Roomster", tylko Rooster, niedawno sam wyjaśniał w którymś odcinku dlaczego.
Ogólnie to mnie to strasznie nudzi, przypominanie wątku Nick/Hannah, kłopoty miłosne Owena, kłopoty Nicka. Z tym jakby Nick miał pisać nową ksiażkę to już kompletnie za bardzo OR i 5 sezon OTH zrobiłyby się do siebie podobne. Niby ten 5 sezon to miało być takie odkrycie, bo przenoszą bohaterów kilka lat do przodu, ale jednak główny pomysł jest oparty na tym samym co OR, czy w tivo nie mają już nowych pomysłów ?
Podobało mi się to jak Eddie załatwił Phila, chociaż to też juz kiedyś w jakimś serialu było.
No i wątek z reklamami, to było yyy... nawet nie wiem jak to okreslić. No i do tego wszystkiego ta końcowa reklama BFW.
Owen - denerwuje mnie ta postać, w tym kapeluszu wyglądał beznadziejnie i w ogóle nie lubię go.
Rodzice Hannah - matka mi się nie podobała, a ojciec w ogóle zero pretensji do Nicka i odniosłam wrażenie, że on by widział Nicka na miejscu Raya.
Phil - Eddie go świetnie załatwił, ale to było do przewidzenia.
Kłopoty finansowe Nicka - fajnie że się nie zajmował swoją sytuacją finansową...w ogóle z czego oni zapłacili to, co już powstało studio i ludziom, którzy już tam coś porobili?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p