Following his naval defeat at Actium, Marc Antony returns to Egypt, where he and Cleopatra settle into a world of debauchery. Octavian tries to use Pullo as leverage to Vorenus to gain acess to the palace, but Vorenus stays loyal to Antony. Finally, it is Cleopatra who dupes Antony,saving her own life by sacrificing her honor. Ceasar Augustus triumphs in Rome. [tv.com]
----
macie może napisy do 10odcinka 2 serii?
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 31 mar 2007, o 23:10 przez leonmc, łącznie edytowano 2 razy
On ma zawsze pecha przy odcinkach finalnych serii, przy pierwszej miał identycznie. Chyba już nie będzie następnej serii, bo biedna by była bez mojego imiennika
Też mi się wydaje, że to już koniec. Myślałam, że serial się skończy właśnie na tym, jak Antoniusz i Kleopatra popełnią samobójstwo, skoro stało się to już w tym odcinku, to co będą robić dalej? Losy Cezariona? To już by przeczyło historii, bo podobno został zamordowany.
Oni mieli paru kolorowych cezarów jeszcze więc na upartego mogli by coś nakręcić, ale po co, tu chyba bardziej niż o całe to pseudo historyczne tło chodziło o Tytusa i Luciusa i ich przygody i przyjaźń.
No i koniec szkoda, szkoda... no i smutny koniec, nawet Atii mi było szkoda, serio, jak ona patrzyła na Marka w tym Rzymie A Marka to ja po prostu kochałam, był chamem i w ogóle, ale zawsze miał najlepsze teksty... a ten, "wszystko by zwalczyć kaca" mnie po prostu zabił XD Dobrze, że chociaż Pullo przeżył, choć wolałabym żeby Vorenus też żył. bardzo fajny serial i bardzo fajna końcówka
Też lubiłem Marka i jego teksty, ale do momentu gdy wyjechał do Egiptu, potem nie mogłem na niego patrzeć... Najbardziej w tym odcinku szkoda Lucjusza tyle przeżył i zginął w tak glupi sposób, dobrze że przynajmniej z dziećmi się pożegnał... Żałuje tylko że tak szybko się skończyło przyzwyczaiłem się już do bohaterów. Mam nadzieje że Tudors jest równie dobry jak Rzym bo nidługo za to mam zamiar się zabrać.
Tudors nie jest nawet w połowie takie fajne jak Rome i to pewnie nie tylko moja opinia, bo Tudors jest poprostu nudne nic sie nie dzieje tylko sie grzeja tu i tam W Rome niby tez ale pozatym była tu jakaś fajna fabuła a tam taka klucha
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p