pobierz plik w całości
Uciekinierzy łapią policjantkę i związują ją i jej matkę. Tymczasem Tweenera coraz dłużej nie ma. Mahone próbuje go przekonać, aby zaprowadził go do reszty, on się zgadza, jednak zamiast do zbiegów idzie do dziewczyny, z którą jechał do Utah i obiecuje jej, że będzie do niej pisać. Mahone wywozi go na pustkowie i zabija.
Kellerman wie, że ojciec powiedział coś o nim Sarze. Musi poszukać innej drogi dostępu do Michaela i Lincolna. Doprowadza do tego, że LJ ma zostać wypuszczony na wolność. Gdy tylko Lincoln o tym słyszy, natychmiast jedzie na miejsce.
Sara dowiaduje się, że wycofano nominację jej ojca. Jedzie do niego i znajduje go powieszonego. Podobno było to samobójstwo.
Uciekinierzy słyszą przez radio, że policja ma Tweenera, jednak udaje im się dokopać do pieniędzy Westmorlanda. Wtedy Sucre mierzy do nich z broni i każe oddać pieniądze. Tymczasem Patoshik przygotowuje się do wyprawy tratwą do Holandii.
Hmm wypuszczenie LJ'a to na pewno pułapka na Linca..
Czyżby chcieli zabić Sarę? Te podłożone strzykawki i narkotyki po zabójstwie jej ojca.. Może agencika ruszy sumienie (jeżeli takowe ma) i ją uratuje, w końcu chyba zaczynał ją lubić
Sucre chce przejąć całą kasę? Chyba się wkurzył
Ehm.. Mahone mordercą? LOL agent FBI, jakiś psychiczny, zamordował Tweenera, a ten go tak ładnie wyrolował z tym pokazaniem drogi do reszty uciekinierów ;/
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 12 wrz 2007, o 00:41 przez Nikola, łącznie edytowano 2 razy
Nikola napisał(a):zamordował Tweenera, a ten go tak ładnie wyrolował z tym pokazaniem drogi do reszty uciekinierów ;/
nigdy nie lubiłam Tweenera za bardzo, na początku mnie denerwował, później był mi obojętny i kiedy właśnie w tym odcinku zrobił na mnie ogromne wrażenie bo nie dość, że nie wsypał reszty, oszukał Mahonea to jeszcze przeprosił tą dziewczynę i naprawdę byłam skłonna go polubić, ale jak widać to nie było mi dane bo ten go zamordował.
Naprawdę mi go było szkoda.
Nikola napisał(a):zamordował Tweenera, a ten go tak ładnie wyrolował z tym pokazaniem drogi do reszty uciekinierów ;/
nigdy nie lubiłam Tweenera za bardzo, na początku mnie denerwował, później był mi obojętny i kiedy właśnie w tym odcinku zrobił na mnie ogromne wrażenie bo nie dość, że nie wsypał reszty, oszukał Mahonea to jeszcze przeprosił tą dziewczynę i naprawdę byłam skłonna go polubić, ale jak widać to nie było mi dane bo ten go zamordował. Naprawdę mi go było szkoda.
Dokladnie! Ja tez za nim nigdy specjalnie i przepadalam i juz jak zaczynalam go lubic to sie go pozbyli...
Sophia napisał(a):Dokladnie! Ja tez za nim nigdy specjalnie i przepadalam i juz jak zaczynalam go lubic to sie go pozbyli...
Tak.. ja też miałam takie odczucia, bo dopiero w tym momencie pokazał, że potrafi utrzymać tajemnicę, nawet za cenę trafienia do więzienia z dodatkowym przestępstwem w postaci nie poinformowania o miejscu przebywania pozostałych uciekinierów. Po tej akcji byłabym w stanie go polubić, a ten go..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p